Chiar și hrănitorii de dovleac nu pot rezista acestui dovleac Spice Pull-Apart Bread

Într-o lume atât de inundată cu condimente dovleac este greu să spui produsele reale de pe piață de la spoofs (uh, Spam cu aromă de toamnă ?!), ați putea crede că oamenii ar avea oboseală de condiment de toamnă. Nu așa, nu, dacă această pâine este în viața lor.

Este unul dintre acele deserturi care arata mult mai sofisticate – AKA complicat – decât este de fapt, doar pentru că pâinea despărțită nu este ceva ce faceți în fiecare zi. Se pare că trebuie să fie o provocare pentru ca aceste straturi de fulgi să se desprindă atât de ușor și să fie atât de încărcate cu aromă, dar, într-adevăr, totul se rezumă la două lucruri: aluatul de biscuiți refrigerat și o pungă de plastic sigilată.

Dovleac Spice Pull-Apart Bread

Jonathan Boulton

Ține-ți ochelarii pentru o clipă să ne auzi. Adevărat, aceste două ingrediente sunt, în principiu, secretul fiecărui videoclip alimentelor din feed-ul dvs. Facebook, dar există motive întemeiate pentru aceasta: face ca reteta să fie falsă. Chiar dacă recordul tău de coacere este la fel de subțire ca și Cher HorowitzClueless, Ai asta.

Alegeți biscuiții de dimensiune completă – știi, Pillsbury Grands frigidere care le proclamă cu mândrie “straturile de fulgi”. Apoi, pur și simplu tăiați și îndepărtați fiecare biscuit, astfel încât să aveți mai multe straturi de aluat de biscuiți cu dovleac și să-l curățați înapoi și să-l scuturați în punga sigilată cu o cantitate mare de zahăr din scorțișoară. De acolo, e ca și cum ai face un sandwich de proporții Dagwood, să-l prăjiți cu umplutura de dovleac spicat și stivuind acele biscuiți unul peste altul înainte de a le pune pe partea lor într-o tigaie de pâine. Este mai ușor decât să ordonați Postmate.

Dovleac Spice Pull-Apart Bread

Jonathan Boulton

Dacă vă gândiți să omiteți glazura de brânză, nu faceți asta. Vreodată. Vei regreta mai mult de atâta timp când i-ai spus coafurii că ai vrut un pixie ca Emma Watson și ai terminat cu o tăietură care părea mai mult ca cea a lui Justin Bieber circa 2009.

Ia reteta aici.

Puneți-o mai târziu:

imagine

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

87 − 84 =