Cele mai bune cina de pui congelate pe care le puteți cumpăra

1

Cea mai bună carne de pui congelată

imagine

Amabilitatea conferinței

În timp ce criza nu rivalizează destul de mult cu KFC, Banquet’s Original Crispy Fried Chicken este o secundă aproape. Condimentele de boia de ardei se vor îndrepta spre o a doua piesă.

2

Cel mai bun parmezan de pui congelat

imagine

Amabilitatea din bucătăria Lean

Competiția din această categorie a fost foarte lovită sau dorită: unele nuked sus prettyy cauciuc după timpul petrecut în cuptorul cu microunde, dar Parmezanul de prăjituri din bucătăria Lean Comfort a fost plăcut cu un strat de pâine cu dependență. (Și nu, nu veți simți că numărați calorii.) Puiul nu are brânză topită pe partea de sus (fața tristă), dar vine pe spaghetele sărate, deci este încă o victorie.

3

Cel mai bun pui de portocale înghețat

imagine

Amabilitatea lui Trader Joe

În mod surprinzător, opțiunile de pui de portocale din culoarul de congelare abundă – dar numai unul se evidențiază: Mandarin Orange Chicken de la comerciantul lui Joe ia uimit pe toți degustătorii, care au fost de acord în unanimitate că ar mânca chiar dacă nu ar lucra. Sosul dulce-n-acru, cu suc de portocale, ghimbir și usturoi, era dependent de dependență. (Iată cum ne place să o servim.)

4

Cel mai bun pui congelat Alfredo

imagine

Dedicat lui Bertolli

Dacă mănânci cu ochii tăi este într-adevăr un lucru, asta e exact ceea ce am făcut cu acest super-colorat, încărcat cu legume Chicken Alfredo & Penne de Bertolli. Multi degustatori au spus ca sosul, facut din vin alb, parmesan si usturoi, le amintea de Gradina de Olive. Programe mari pentru o cină înghețată care servește patru.

5

Cel mai bun plăcintă de pui congelat

imagine

Amabilitatea de pe piața din Boston

Crusta crocantă din pieptul de pui de la Boston Market a câștigat în cele din urmă peste degustători, care a spus că “mi-a amintit de copilărie”. În plus, interiorul plăcilor de oală erau destul de bune: textura cremoasă, nu prea blandă și aroma sărată.