Cel mai bun mod de a elibera după Ziua Recunoștinței

Ziua Recunostintei este minunata pentru a ne aduna cu prietenii si familia – dar putem sa sapam cu adevarul? Intr-o zi spune tu poti manca orice vrei tu este cel mai bun. Serios totuși. Poți să-ți faci trotuarul din Turcia să se simtă mai bine despre tine înaintea marii chestii, dar în cele din urmă suntem cu toții înfricoșați în legătură cu un singur lucru: Simțiți-vă prea plini pentru a vă mișca. Până în dimineața următoare, când încă nu ne putem mișca. Iată cum puteți combate bloatul post-sărbătoare:

1. CUMPĂRAT!

imagine

Stiu, huggingul de apa cand simti ca si cum ai balonat peste noapte probabil ca suna gresit, dar daca te asiguri ca corpul tau este foarte hidratat este cheia pentru a te asigura ca poate elimina toate alimentele pe care le-ai mancat ieri. Chiar dacă vă simțiți atât de plin încât să puteți izbucni, păstrați acel flux H2O, inclusiv Lemonada noastră Detox, care vă va face să vă simțiți așa mai mult..

2. MASAJ DE MASĂ

<p>Acest parfait este delicios ca o gustare, și chiar mai bine suflat peste clatite, fulgi de ovăz și înghețată, de asemenea. Este încă vară?</p><p><span></span>Obțineți rețeta pe Delish.</p><p>“title =” Parfum de iaurt de granola Granola ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/16/07/strawberry-coulis-ghk.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480:*”<br/>/></picture></div></div></div><p class=

O mare greseala pe care o pot face oamenii se simte atat de plina (sau vinovata) de maratonul caloric de ieri, incat trece peste micul dejun. Acesta este momentul pentru a vă reintroduce corpul cu slimming, alimente bogate în proteine ​​(deci despre Egg McMuffin …). Du-te la ouă și pâine prăjită sau fulgi de ovăz multigrain cu fistic și piureuri uscate.

3. PORNIREA FIBREI

Dacă ați blocat sistemul dvs. cu alimente grase și bogate ieri, trebuie să le eliminați (da, știi ce vreau să spun). Asigurați-vă că luați o cantitate bună de boabe prietenoase cu digestia, care vă vor ajuta să păstrați lucrurile în mișcare și vă veți simți saturat.

4. PUTEȚI RĂSPUNSUL BRUXELLESULUI LEFTOVER

Bruxelles Sprouts Au Gratin Recipe

Judy Kim

Legumele crucifere contin acelasi compus din fasole, care le asociaza cu gaze. Dacă doriți să eliberați, împachetați orice brussel rămas și conopidă pentru familia dvs. să luați acasă.

5. MOVE!

Vinerea neagră ar putea părea complet mizerabilă, dar cel puțin este o scuză să ieși și să muți punctul. Dacă stați în linie la Wal-Mart la ora 5 dimineața cu masele nu este chestia ta, poți cel puțin să umbli pentru a-ți lua Starbucks dimineața?

Urmăriți Delish pe Instagram.