Ce este Shay Mitchell, de fapt, mănâncă într-o zi

Unele celebrități călătoresc cu mese macrobiotice pre-ambalate, dieteticiene sau pur și simplu se bazează pe servicii de cameră oriunde merg, dar asta nu este stilul lui Shay Mitchell. Cand Micile mincinoase drăguțe star a lovit New York City pentru a găzdui săptămâna aceasta o petrecere “Bon Voyage to Summer” cu Stella Artois, și-a făcut prima cercetare – și a făcut-o să treacă de fiecare bucată de must-try din lista ei de găleți.

În timp ce savuram banda de cidru de bere pe măsură ce navigasem prin Statuia Libertății, Mitchell a luat o pauză de la îndatoririle de găzduire pentru a ne spune despre obsesiile sale alimentare – inclusiv pe cea pe care nativul Ontario îl întreabă mereu mama ei să o aducă din Canada.

Shay Mitchell Diet

Maarten de Boer

Va lua o parte din masa de prânz cu micul dejun, mulțumesc.

Primul lucru de dimineață, Mitchell a lovit-o în cafeneaua preferată din oraș, Russ & Daughters, pentru un păstrăv cu brânză cremă de caviar și un castron de supă de matzo.

“Îmi place lucrurile de prânz pentru micul dejun”, spune ea.

Este serios despre pizza.

Pentru masa de pranz, a comandat de la un alt loc pe lista lui can’t-miss: Rubirosa Pizzeria din Nolita. Pentru că nu puteți să vizitați New York fără să luați o felie – sau o plăcintă întreagă. “Ei au acest sos de vodca care este uimitor, asa ca in loc de sos de rosii, ei vor folosi sosul de vodca pe pizza lor”, spune Mitchell. “Este ireal.”

De asemenea, își face propria pizza – este rețeta pe care o cunosc printre prietenii săi pentru gătit (asta, și făcându-și propriul ei marinara de la zero). Când vine vorba de topping-uri, ea nu face discriminare: “Cu cât mai pot să mă încarc, cu atât mai bine”, spune ea, deși ardeii de banane sunt o necesitate absolută.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Pe scurt…

Un post partajat de Shay Mitchell (@shaymitchell)

Cina este un pic de “Totul”.

După ce a petrecut o zi în oraș, Mitchell sa îndreptat direct spre domnul Chow, unde nici un element de meniu nu era în afara limitelor. “Am avut totul”, râde ea. “Creveți verzi, domnișoare Chow, pui Satay”.

Cel mai bun aliment din Caraibe poate fi găsit în … Canada.

Când a fost întrebat dacă există alimente pe care le lipsește de la Marea Albă Nordică, ochii lui Mitchell se lărgesc. – Doamne, da, exclamă ea. “Exista un loc care servește preparate din bucătăria indiană din West Indian Foods din Toronto și nu găsesc nimic asemănător în LA”.

Restaurantul de familie a fost în jur de 1974 – cu mai mult de 14 ani înainte ca Mitchell, 28 de ani, să se fi născut – și este cunoscut pentru roțile sale: o tocană de curry care include morcovi, varză, conopidă, cartofi, ardei grași și alegerea dvs. de carne , toate învelite în pâine tortilla-esah dahlpouri.

Celelalte alimente pe care le ratează sunt mai puțin clasice canadiene. “Îmi plac chips-urile complet îmbrăcate … Am auzit că vin în Statele Unite, așa că sunt încântat de asta”, spune ea. Si siropul de arțar. Mama mea o aduce tot timpul pentru mine.

Shay Mitchell's Favorite Snacks

Craig Barritt / Getty Images pentru Stella Artois

Ea poate fi un pic de bază (ca și noi toți).

În ciuda găzduirii unei petreceri pentru a servi ca ultima vară a verii, Mitchell nu sa bătut prea tare de temperaturile mai reci – mai ales că înseamnă revenirea unor tratamente sezoniere. (Și de câțiva, noi numim 64, la ultimul număr.)

“Îmi place placinta de dovleac, îmi place artar, îmi place Pumpkin Spice Lattes”, spune ea. “Fall este sezonul meu preferat, așa că-l iubesc, sunt atât de entuziasmat, astăzi este prima zi în care se pare că ar putea cădea, cel puțin în New York.

“Doar micii mincinoși” au cele mai insistente gustări în jur.

Frumos Little Liars Set

Eric McCandless

Ca pe tac, vântul se ridică și își suflă părul peste tot. Este în semnăturile ei valuri libere – coafura neoficială implicită a personajului ei, Emily Fields, pe thriller-ul de familie ABC care a făcut-o faimoasă. Acest lucru ne face să ne întrebăm: Care este secretul pentru a obține părul de genul asta? Dar, de asemenea, mai important: Care este mâncarea ca pe set?

“Avem tot felul de gustări, este vorba de totul, de la bomboane la chipsuri până la brânzeturi după prânz”, spune ea. Echipa noastră de meserii este atât de minunată, și ei au și gustări sănătoase. Majoritatea gustărilor noastre sunt ca merele cu unt de arahide sau legume cu fermă sau hummus.

Nu suntem siguri cum rezistă tentatiei unei mese de bufet perpetuată permanent cu dulciuri – deși presupunem că are legătură cu filmarea în cameră pe toată ziua și că trebuie să arate bine și toate astea. Cu toate acestea, voința sa herculeană nu este chestia de mâncare pe care o cunoaște cel mai bine; este obsesia ei cu sos fierbinte.

“Am pus-o pe toate”, spune ea. “Îmi place sriracha și sosul fierbinte în general.”

Sună ca altcineva pe care îl știm.

Vezi acest mesaj pe Instagram

O astfel de modalitate foarte bună de a pune capăt unei luni #ladylibertyinmyhand ��✋�� (da, aceasta este o brățară de mare boală pe care o port)

Un post partajat de Shay Mitchell (@shaymitchell)

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

− 7 = 3