Casele Mini Turtă dulce sunt mari distracție!

GATA RECEPȚIA AICI.

CUMPARA ACUM: Vanilla Frosting, $ 1.50, amazon.com.

Una dintre amintirile mele de vacanță preferate este decorarea de mâncăruri cu familia mea. De când eram copil, mi-a plăcut să-i personalizez pe bărbații cu turtă dulce și pe copacii de Crăciun cu tot ce mi-a stropit cu mâinile. Simțeam că bucătăria noastră sa transformat în atelierul lui Mos Craciun și să vină să se gândească la asta, sunt sigură că părinții mei încă găsesc stropi înțepați în locuri greu de curățat în bucătăria noastră. Merită!

imagine

Jon Boulton

Aceste case mici de turtă dulce sunt perfecte pentru copii. Casele simple cu cadru sunt făcute cu biscuiți graham, deci nici măcar nu trebuie să porniți cuptorul! Utilizați glazura conservată sau faceți un șarjă de unt de cremă pentru a utiliza ca spackle și sunteți la jumătatea drumului acolo. Restul este totul distractiv!

Am ales o mare varietate de bomboane: ghearele, bomboanele, bomboanele, menta, roșu … există tone de bomboane colorate, care sunt perfecte pentru decorarea caselor. Alegeți tot ce vă place cel mai bine, asigurați-vă că există o varietate bună – în acest fel, nici o casă din cartier nu arată la fel!

imagine

Jon Boulton

Vreți să vă bucurați de vacanță? Aranjați casele completate unde doriți să le afișați și să le prafați cu zahăr pudră pentru un efect de zăpadă proaspăt căzut. Chiar și Grinch nu poate rezista acestor cutii!

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Descărcați astăzi aplicația Delish.

Urmăriți Delish pe Instagram.