Carrot de caramel și tort de ceapă

Reţetă for caramelized carrot and onion tart.

Judy Kim

Fiți în continuare torturile noastre de bătaie. 

Yield-urile:

4

Timp de pregatire:

0

ore

5

min

Timpul total:

0

ore

40

min

ingrediente
1
foaie de patiserie înghețată, dezghețată în frigider peste noapte
1
ou, bătut cu 1 lingură. apă
Ulei de măsline extra virgin
1/2 lb.
morcovi mari, tăiați în rânduri groase de 1/4 “
sare cușer
3 linguri.
ciorbă de legume
2 linguri.
unt nesarat
2
ceapa, capetele tăiate, decojite și tăiate subțire
piper negru proaspăt măcinat
1 c.
proaspăt rasă de parmezan
1/4 c.
pătrunjel proaspăt, tocat
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Linia de tăiere cu o jumătate de hârtie cu hârtie de pergament. Rotiți cofetarul pe o suprafață ușor aruncată la pătrat de 11×11 inch. Folosind un cuțit ascuțit ascuțit, scoteți ușor o margine de 1/2 “, tăind cu grijă la jumătatea drumului de patiserie. Pensulele ușoare se spală la margine și se coacă timp de 10 minute.
  2. Între timp, într-o tigaie mare, la foc mediu, se adaugă 1 lingură de ulei de măsline, morcovi și 1/2 lingură de sare. Se toarna timp de 10 minute până când marginile devin maro aurii. Adăugați 1 lingură de legume și acoperiți timp de 5 minute. În același timp, într-o altă tigaie mare, se încălzește la foc mediu 2 linguri de unt și ceapă de saut. Se amestecă ocazional. Adăugați 2 lingurițe, 1/2 linguriță de sare, 1/2 linguriță de ardei și gătiți timp de 2 minute până când se absoarbe umezeala.
  3. Deoarece produsele de patiserie vor fi umflate, apăsați ușor cu degetele pentru a aplatiza zona centrală care va părăsi marginea ridicată. Sprângeți brânza în mod egal peste tot în centru, apoi ceapă uniformă și, în cele din urmă, întindeți morcovii. Se usuca usor cu ulei de masline si se coace timp de 15 minute.
  4. Garniți cu patrunjel și serviți imediat.

Reţetă for caramelized carrot and onion tart.

Judy Kim