Caramel de struguri de mere> Caramel Mere

GATA RECEPȚIA AICI.

CUMPĂRĂ ACUM: Actualizați scobitoarele de dinți de celofan internațional, $ de 10, amazon.com.

Ne iubim merele de caramel la fel de mult ca orice b de bază în această perioadă a anului, dar ele sunt o durere de făcut la domiciliu – de la caramelul alunecând de la mere până la bucătăria dvs. întregi acoperind într-o mizerie lipicios. O soluție: struguri de caramel! Sunt gustarea perfectă pentru orice petrecere de toamnă și atât de ușor de făcut. (În timp ce sunteți la ea, mai bine verificați Caramel Apple S’mores.)

imagine

Joe Spit

Am văzut aceste lucruri peste tot în Pinterest ca o gustare prietenoasă pentru copii, pe care o pot face cu totul, dar am vrut să mergem cu un pas mai departe și să-i facem pentru cei în vârstă – ați ghicit-o – făcându-i să fie buni. Am inmuiat strugurii in vodca de caramel inainte de a le dresa si de a le smulge in caramel.

imagine

Joe Spit

Caramelul poate fi un b * tch real, deci asigurați-vă că utilizați caramelele moi (ne place Kraft), mai degrabă decât un borcan, care tinde să nu acopere cu adevărat struguri suficient. Am rostogolit strugurii caramelizați în arahide tocate, dar ai putea să faci ce vrei: ciocolată mini sau ciocolată ar fi complet drăguță!

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

85 − = 75