BLT Sushi este recreația de top a sandwich-ului tău preferat

GATA RECEPȚIA AICI.

Făcând o modalitate slabă de a face un sandwich BLT este, practic, un hobby la Delish: suntem fie sandwiching fixings între un bun de tomate (care are nevoie de pâine ?!), umplându-le între o bucată mare de romaine, sau acum, rularea în sushi. Ești speriată încă? Suntem înfricoșătoare.

Dacă ești confuz, te-am prins. Conceptul de BLT Sushi este un mic cray: Rolling salata si rosii intr-o tesatura fiarta de slanina? Trebuie să glumești. Dar am vrut să fac roll-up-uri BLT, iar directorul site-ului nostru a visat sushi sushi pentru nume. (Aur la Internet? Ne place să gândim așa.)

imagine

Jonathan Boulton

Dar se pare că păstrarea BLT-urilor cu carbohidrați slabi pe creier merită: Oamenii sunt întotdeauna în căutarea unor modalități de a scoate pâinea. Această repetare a sandwich-ului este un vis al iubitorului de slănină: mai întâi faceți o țesătură de șuncă, care este mult mai simplă decât sună; este în principiu ca o țesătură. Citiți instrucțiunile complete aici. Vreți să gătiți țesutul suficient de mult pentru ca slănina să nu fie brută, dar totuși complet pliabilă, ca să o puteți roti. După ce ștergeți grăsimea și lăsați-o să se răcească, se întinde cu un strat subțire de mayo, deasupra cu roșii tocate și romaine și se rostogolește! Ambalajul din plastic este prietenul tău aici; vă va oferi o mai bună aderență.

Apoi slice-l în role “sushi” – și fă un pact să nu mai mâncați niciodată un BLT tradițional.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

42 + = 47