Bălfărițele de foc sunt bogații, faceți upgrade la nevoile dvs. de cacao fierbinți

In incercarea mea de a gasi un nou foc de tabara pentru a incerca, m-am indreptat spre Sanford, Florida, unde m-am indreptat spre Wondermade pentru a face marshmallows boozy. Compania produce tot felul de arome diferite – șampanie, whisky, rosé – dar trebuie să facem al nostru iubitul tău Fireball.

imagine

Chelsea Lupkin

Cumpara acum: Fireball Marshmallows, 7.95 dolari, wondermade.com.

Ca un iubitor adevărat de marshmallow, nu am încercat niciodată să le fac, dar este cea mai plină activitate vreodată. Cu adevărat. Procesul este, de asemenea, simplu bizar: Combinați Fireball, diluați-l cu apă, amestecați cu puțin gelatină și apoi bateți amestecul este o mașină de mare putere (imaginați-vă cel mai mare mixer de bucătărie pe care l-ați văzut vreodată) până când este frumos și pufos – și super gooey.

imagine

Chelsea Lupkin

Pasul următor este când lucrurile se distrează foarte bine: se toarnă amestecul într-o tavă și se spală cu o spatulă – cine trebuie să plătească pentru terapie ?! Asta e, domni. Odată ce lăsați-o să se fixeze, tăiați marshmallows în pătrate și apoi rolați-le în zahăr pudră (fapt distractiv: marshmallows cumpărate în magazin sunt aruncate în amidon de porumb, care este total brut).

imagine

Chelsea Lupkin

Și ultimul pas? Dunking-le în cacao cald fierbinte (introduceți mai mult Fireball aici) și având cele mai bune. noapte. vreodată. Sărbători fericite!

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

9 + 1 =