Aceste Bombe de Bloody Mary întorc Brunch într-o petrecere

Ia reteta aici.

Nimeni nu se simte neutru în legătură cu o Mary Bloody. Dacă îi oferiți pe cineva, ei vor ieși fie la jumătatea scaunelor lor, gata să se răzgândească pentru un pahar, fie își vor strânge nasul, văzând cum te-ai numit urât.

Nu există teren intermediar – dacă nu serviți aceste gustări unice, inspirat de bombe de roșii.

Sunt mai mult decât simple: în noaptea în care găzduiți brunch-ul sau orice petrecere, înjunghiați cu adevărat o grămadă de roșii de struguri cu o furculiță sau o scobitoare, apoi le așezați pe scobitori cu o bucată de țelină și plasați-le într-o adâncime castron sau container Tupperware. Se amestecă unele dintre cele mai importante esențe de Bloody Mary (Worcestershire, sos fierbinte, piper de lămâie și o mulțime de vodcă) și se toarnă peste acele bomboane de roșii și țelină.

imagine

Ethan Calabrese

Acoperiți și păstrați-vă la frigider pentru câteva ore – câte puțin două, dacă ați uitat complet de planurile voastre pentru gloria gustoasă de roșii – sau peste noapte. Apoi, pe măsură ce pregătiți micul dejun, prăjiți câteva bucăți de slănină ca o finisare a fiecărui bolț.

imagine

Ethan Calabrese

Este un fel de gustare pe care chiar și hărțuitorii Bloody Mary vor fi de acord să încerce, pentru a fi frumos – și în câteva secunde, începe să prindă scobitoare după scobitoare, transformând aplicația într-o masă plină, cu mult înainte ca Crescent Roll Casserole să iasă din cuptorul.

Odată ce ați încercat aceste lucruri, s-ar putea să vă îmbătați cu posibilități de perfuzare cu băutură. Dacă așa este cazul, suntem aici pentru dvs.: Încercați în continuare bomboane de cireșe, apoi piña colada ananas, și du-te buckwild cu vodka-impregnate Twizzlers sau Sour Patch Kids.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmați Delish pe Instagram.