Aceste bombe Boery Cherry vă vor aprinde petrecerea din 4 iulie

Nu lăsați aceste dulciuri să te păcălească; sunt periculoase. Cum ar fi, chemați-vă-ex-bawling-la-3-a.m. periculos. Sau trimiteți e-mail șefului dvs. că ați renunțat, folosind un gif de Teresa Giudice Real Housewives flipping o masă, doar pentru a arăta cum dunzo esti.

Teresa Table Flip
Bravo / Giphy

Sunt atât de dulci încât le poți să le faci cu ușurință ca bomboane, să dai jos o jumătate de duzină fără să observați chiar arderea alcoolului a-a-a-a. Prin urmare, pericolul.

Nu putem pretinde însăși ideea – în măsura în care putem spune, toate scrisorile de glorie și iubire ar trebui să fie adresate Frosting și A Smile, care au popularizat ideea de a înmuia cireșe de maraschino în vodcă și de a le înmuiți dublu în chipsuri de vanilie și albastru stropi, creând un aspect patriotic-ish, firecracker. Am făcut câteva modificări minore: în primul rând, folosind o combinație uniformă de vodcă frișcă și whisky de scorțișoară Fireball, doar pentru a da o mică lovitură de condimente, pe lângă dulceață. În al doilea rând, am folosit așchii de ciocolată alb topită în locul topiturilor de bomboane sau a chipsurilor de vanilie; ambele funcționează la fel de bine. Preferăm ciocolată albă.

cireașă Bombs Beauty

Chelsea Lupkin

Ștergerea cireșelor cu un prosop de hârtie înainte de a le scufunda în ciocolată albă este esențială, atât pentru obținerea ciocolatei, cât și pentru ca umezeala să nu provoace ca cacao să se confrunte și să devină aglomerată.

S-ar putea să vă faceți puțin efort, dar aceste bombe merită bine. Nimeni nu va putea să le reziste. Nimeni.

cireașă Bombs Beauty 2

Chelsea Lupkin

Obțineți rețeta.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

− 7 = 2