Aceste baruri S’mores ne-au reigniat dragostea pentru Grahamsul de Aur

Oamenii i-au pierdut mintile peste aceste baruri s’mores. Sunt conștient că spun ceva în acest sens destul de des, dar aceasta este o afacere serioasă. Nu numai echipa Delish a uimit de uimirea marshmallows-ului. Prietenii prietenilor (de prieteni ai prietenilor) se înfurii prea. E timpul să intri în distracție.

smores-bar-gif

Ethan Calabrese

Amintiți-vă Golden Grahams? Până de curând, nu ne-am gândit sau mâncat de când Justin Timberlake avea un alb curat. Acum nu putem ajunge destul. Am colegul meu Rian, care a dezvoltat această rețetă, să-i mulțumesc pentru asta.

delish-smores-Baruri-04-PIN

Chelsea Lupkin

Procesul de aici este exact la fel ca trata cu orez Krispie. Se topește untul pe stovetop, se adaugă marshmallows, se amestecă până se face o alunecare albă goop apoi se arunca în grahamuri. Mizeria lipicioasă a cerealelor și a șlagelor este fascinantă pentru ca fălcile de ceas să scadă, de fapt, în bucătăria de testat, dar cu siguranță doriți să împrăștiați amestecul pe o tigaie în timp ce este încă caldă. Odată transferate și apăsate, puteți să vă îmbogățiți timpul adăugând toppingurile de marshmallow și ciocolată. Veți fi în grabă pentru s’mores, totuși.

delish-smores-Baruri

Chelsea Lupkin

GATA RECEPȚIA AICI.

PIN PENTRU MAI MULTE

S'mores Bars Pinterest


Urmăriți Delish pe Instagram.