Acesta este cel mai bun crud de conopidă cumpărat de magazin

Gustul curajos al echipei Delish a testat fiecare crustă de conopidă pe care am putut-o găsi și în timp ce majoritatea erau doar înspăimântătoare, a fost un câștigător strălucitor. Normal, Trader Joe face cea mai bună crustă de conopidă de pe piață.

imagine

Parker Feierbach

Nu este neapărat uite ca o crustă tradițională de pizza, dar ne-a reamintit cea mai mare parte a rețetei noastre de crustă de conopidă, despre care nu eram supărați. Nu are ingrediente ciudate pe care nu le știi să le pronunți. În plus, din toate cele pe care le-am gustat, a avut cea mai bună valoare nutritivă, făcându-l cea mai bună alegere pentru următoarea noapte de pizza.

imagine

Parker Feierbach

Instrucțiunile încep de la un pic cam neclintit, făcându-te să răsuciți, să coaceți, să răsturnați, să coaceți (în serios). După coacere, crusta nu seamănă foarte mult cu starea înghețată, dar rezultatul final este o crustă care poate rezista la orice cantitate de sos sau topping pe care îl aruncați. Crusta este clară în exterior cu un centru surprinzător de moale. Făina de porumb din crustă îi dă acel gust autentic de făină de porumb, făcându-ți să crezi că a fost aruncat într-o cuptoră de ardere a lemnului de pe o coajă de pizza.

imagine

Parker Feierbach

La sfârșitul zilei, această crustă nu va înlocui o crustă bogată în gluten, dar va ajuta la satisfacerea unei dorințe de pizza și vă va face să vă simțiți bine în legătură cu decizia dumneavoastră. Poate face tot ce poate face o crusta de pizza obișnuită, plus să se strecoare într-o altă porție de legume.

imagine

Parker Feierbach

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Cartea de bucate Delish, amazon.com