Acest tort câștigă jocul Umbly Sweater

GATA RECEPȚIA AICI.

Uita de cookie-uri. Este încă la începutul lunii decembrie, dar sunt dispus să pariez că ai avut destui pe cei din acest sezon de Crăciun. Dacă vrei să aduci un desert petrecerii (chiar dacă e al tău), trebuie să faci acest tort Ugly Sweater. Ea câștigă sărbătorile.

Urât Sweater Cake

Jonathan Boulton

CUMPARA ACUM: Piping bags, $ 12, amazon.com.

Există o mulțime de moduri de a merge despre decorarea puloverul tău urât. Puteți să vă potriviți cu totul (pentru că este adorabil). Sau poți să fugi! Cheesierul și curajul decoratiunilor, cu atât mai bine. Asigurați-vă că totul este comestibil. Nu contează cât de frumos (sau urât) este tortul tău, la sfârșitul zilei, oamenii chiar vor să mănânce.

Urât Sweater Cake

Jonathan Boulton

Am văzut o mulțime de torturi impresionante, drăguțe, pe internet, care arată unele abilități majore de conducte. Acesta nu este unul din acele prăjituri. Trebuie doar să dați câteva linii groase pentru a face clar că tortul ar trebui să arate ca un pulover. Designul puloverului depinde de ingrediente de bază, ușor de găsit, cum ar fi bomboanele, sprâncenele, M & M, bastoane, Teddy Grahams (!!!), Rolos și mini marshmallows. Vă provocăm să faceți mai bine.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Descărcați programul Delish aplicaţia astăzi.

Urmați Delish pe Instagram.