Acest aperitiv este BOMB

GATA RECEPȚIA AICI.

CUMPARA ACUM: Pensula de silicon, $ 7.95, amazon.com.

Dacă Delish ar fi fost o țară, aș numi spanac și anghinare ca mâncare națională. Am făcut umpluturi, covrigi, burgeri și chiar rulouri de ou cu combinația clasică de spanac, inimi de anghinare și LOTS de brânză. Lista continuă și nu ne pare rău.

imagine

Jon Boulton

Ultima noastră incursiune în repopularea băuturii noastre preferate ne-a condus la acest hibrid festiv / minge de brânză. Seamănă cu bomboanele noastre de spanac, cu excepția faptului că este SUPER-SIZED! Este perfect pentru distracție – puneți-l cu niște biscuiți suplimentari și urmăriți-l să dispară înaintea ochilor dvs. Da, e atât de bine!

imagine

Jon Boulton

Cea mai bună parte? Nu durează aproape deloc să biciuiți. Reteta incepe cu spanacul nostru clasic si baza de anghinare – se gateste cu branza de crema si mozzarella, asa ca isi mentine forma. Când îți amesteci toate ingredientele, formează-te simplu într-o minge gigantică – e mai ușor decât suna. Puneți-o în centrul aluatului semilan și împachetați-o ca un cadou. Răsuciți-o astfel încât marginile să fie ascunse și să perii totul și untul delicios, glorios. Coaceți până la aur și serviți-le oaspeților dvs., care se vor transforma cu siguranță în fanii de spanac și de anghinare.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Descărcați astăzi aplicația Delish.

Urmăriți Delish pe Instagram.