17 Pizza congelate care gust mai bun decât livrarea, clasificat

17. Pizza de petrecere a lui Totino

imagine

Flickr.com/ Mike Mozart

Am avut mari speranțe pentru acest lucru când unul dintre gustorii noștri gustați despre cum îl va mânca aproape zilnic ca un copil. Dar de îndată ce ne-am băgat în pizza am realizat că acest număr a fost mai bine lăsat pentru copii sau oameni care nu știu mai bine. A spune că pizza de la petrecere este departe de pizza ar fi o subestimare – brânza neîncălzită, coaja lipsită de coajă și pepperoni ciudat de ciupit au provocat un tester de gust care să pretindă că “nu ar hrăni chiar cu câinele”.

CUMPĂRĂ ACUM: $ 2, Jet.com

16. Pizza completa Pepperoni

imagine

Amabilitatea întregului aliment

Întregul Foods este un pro la alimente sănătoase, dar pizza, nu atât de mult. Deși nici un degustător nu ura complet pizza, nu a depășit decorul. Cea mai mare plângere a fost că pizza nu avea “multă aromă, dar un pic de grăsime” – cu siguranță nu era ceva ce te-ai aștepta de la lanț.

15. Pizza de brânză Amy

imagine

Amabilitatea lui Amy

O pizza cu brânzeturi se referă la cheddar (sau, știți, orice amestec de brânză se întâmplă să-i adune aluatul), dar în cuvintele unuia dintre testerii noștri, “fără să se întâmple așa ceva, brânza trebuie să livreze. ”

CUMPĂRĂ ACUM: $ 10, Jet.com

14. Pizza complet suprema

imagine

Amabilitatea întregului aliment

La fel ca omologul său pepperoni, acest suprem al Whole Foods nu a fost un asomare. Potrivit unui degustator, toppingurile erau drăguțe și proaspete, dar plăcinta în ansamblu avea nevoie de mai multă aromă. “Nu este nimic de scris despre acasă”, a spus un altul. Este în regulă, pentru că WF nu ar trebui să fie oprirea ta pentru pizza oricum.

13. Piatra de piatra Original 5 Pizza de brânză

imagine

Amabilitatea Pizza Tombstone

La fel ca majoritatea celorlalte pizza cu brânză, aceasta nu este chiar o stea. După cum a afirmat un degustător, “brânza era gustoasă, dar restul este meh”.

CUMPĂRĂ ACUM: $ 6, Jet.com

12. Pizza de Pepperoni, neimprimată și crocantă, de la Newman

imagine

Cu amabilitatea lui Newman

Potrivit unui degustator, această pizza ar fi fost “prea subțire pentru a lăsa o impresie”. Dacă te afli într-un super crusta crocanta, aceasta este pizza pentru tine, dar tine cont de faptul ca, avand in vedere aluatul fragil, sosul, brinza si pepperoni vor lipsi.

CUMPĂRĂ ACUM: $ 8, Jet.com

11. Pizza pentru BBQ de la Amy

imagine

Amabilitatea lui Amy

Această pizza de BBQ este cea mai mare parte pe punctul. Deși unii degustători au descris aluatul ca fiind ușor de mestecat, pe care cu toții nu putem să-l convenim în pizza, sosul – AKA, atracția principală – nu a ratat. Un sos tangos, cu o lovitură ușoară, conferă acestei pizza marginea pentru ao lua de la congelator până la starea de livrare aproape.

10. Freschetta cărămizii din caramida crustă de ciuperci prăjite și pizza de spanac

imagine

Amabilitatea lui Freshcetta

“Această pizza nu este cea mai interesantă, dar nu este și amenințătoare”, a spus un degustor. Brânza este ușoară, ciupercile au gustul prăjit, iar spanacul este o atingere de primăvară verde. Nu este extraordinar, dar este cu siguranta bun si, probabil, o optiune excelenta pentru un iubitor de pizza vegetarian.

9. Pizza de Pepperoni originale din DiGiorno

imagine

Amabilitatea lui DiGiorno

Pe baza comentariilor inițiale ale degustatorilor, această pizza congelată a fost puțin divizată. Unii degustători au iubit peperoni, în timp ce alții au simțit că au gustat ca și cum ar fi fost scoși direct din congelator. Dar, ca un vin bun, sa îmbogățit cu vârsta (și prin aceasta înțelegem minutele care trec între muscaturi, nu ani reali) și, în cele din urmă, degustătorii s-au bucurat de acest lucru.

CUMPĂRĂ ACUM: $ 7, Jet.com

8. Pizza Pepperoni Freschetta în creștere naturală

imagine

Datorită amabilității lui Freschetta

Acest număr de peperoni a fost bine, dar din nou, nimic deosebit. Singura plângere pe care au avut-o degustători a fost că crusta a fost ușor prea groasă și a trebuit să vă mușcați. În afară de asta, este o plăcintă clasică de pepperoni.

7. Pizza Supremă subțire și crocantă de la Newman

imagine

Cu amabilitatea lui Newman

Legumele și topping-urile gust super-proaspete pentru o pizza congelată și plăcinta are un pic de ceva picant ceva pentru cei care doresc o lovitură suplimentară. Cu toate acestea, tbrânza pare aproape inexistentă, iar o crustă subțire a sculei înseamnă că ai probabil să fi zdrobit pizza în farfurie în loc de o felie în mâna ta.

6. DiGiorno Original Creșterea Crusta Pizza Supremă

imagine

Amabilitatea lui DiGiorno

Acest suprem ar fi devenit puțin prea ambițios. Această plăcintă sa desfășurat mult și, deși toate ingredientele erau proaspete și aromate, au copleșit pizza. Sosul era de top, dar brânza sa pierdut în ea (și toate legumele și carnea).

CUMPĂRĂ ACUM: $ 7, Jet.com

5. Pizza Pepperoni de la Tony

imagine

Amabilitatea lui Pizza a lui Tony

După cum a spus un degustor: “Am avut așteptări scăzute în privința asta, dar de fapt nu pot să nu mai mănânc.”Să fim reali: Tony’s nu este o pizza gourmet, dar există doar ceva despre asta care nu vă va lăsa să vă opriți să mâncați până când nu mai rămâne nimic..

4. California Pizza Bucătărie BBQ Pizza Pui

imagine

CPK a venit prin această plăcintă inspirată de BBQ. Puiul este de fapt suculent și sosul nu este prea copleșitor, făcând acest lucru cu adevărat plăcut. Singurul avertisment este acela că, cu o crustă atât de subțire, acest număr seamănă cu un pâine prăjită mai mult decât o pizza, deci, dacă doriți ceva pe partea mai tare, puteți încerca altceva.

CUMPĂRĂ ACUM: $ 8, Jet.com

3. Pizza Bucătăria din California Pizza albă

imagine

Amabilitatea din California Pizza Kitchen

Unul dintre degustatorii noștri au descris această plăcintă ca fiind “ușoară și ușor tangoasă”, care este spot-on. Această pizza subțire (din nou, într-un stil plat flat-esque) are un mic gust de sos Alfredo, care o duce puțin mai departe decât pizza dvs. de bază albă – și chiar mai mult decât pizza dvs. medie înghețată.

CUMPĂRĂ ACUM: $ 8, Jet.com

2. Pizza de Pepperoni roșu clasic baron

imagine

Amabilitatea Red Baron

Cuvintele unuia dintre experții noștri sumarizează această pizza mai bine: “Are un gust mai bun decât arată.” Deși această plăcintă nu este cu siguranță un aspect, sosul delicios, degustat în stare proaspătă, coaja perfect groasă și pepperoni aromă vă vor face să credeți că ați primit livrarea.

1. Piatra de piatră de la piatră de temelie încărcată dublu în jos Deluxe Pizza

imagine

Amabilitatea Pizza Tombstone

Această pizza este un câștigător evident. Placinta are multe arome, dar se completează foarte bine între ele, plus sosul este pe punctul și crusta este doar cantitatea potrivită de crocant.