10 hacks pentru a face o pizza perfectă de casă

imagine

Ethan Calabrese

Pasul departe de secția de congelare și rezista nevoii de a comanda o pizza de casă de pizza nu este aproape la fel de intimidantă cum credeați. Avem indicii care să vă ajute să găsești aluatul perfect pentru pizza, plus idei pentru schimbarea toppingurilor tipice și rețete sănătoase de pizza care nu vă vor face să vă simțiți vinovați de a avea o altă felie.

Frământare Pizza Dough

Ethan Calabrese
Faceți aluat de pizza cu două ingrediente

Aluatul care necesită doar două ingrediente sună prea bine pentru a fi adevărat, dar îl punem la încercare și suntem complet obsedați. Tot ce aveți nevoie pentru a face crustă chewy la domiciliu este făină de auto-în creștere și iaurt grecesc! Credeți-ne, 10 minute de frământare intensă merită să nu trebuiască să ne ocupăm de drojdie.

Obțineți rețeta de la Delish.

imagine

Ethan Calabrese
Retrageți codul la marginile crocante

O piatră scumpă de pizza nu este răspunsul atunci când vine vorba de factorul de criză. Singurul lucru de care ai nevoie pentru a obține textura crustă finală este, probabil, deja în cabinetul tău – o tigaie din fontă. Puneți tigaia cu ulei de măsline, păstrați-o în aluat și topping, coaceți-o într-un cuptor convențional și sunteți în afaceri.

Obțineți rețeta de la Delish.

imagine

Jonathan Boulton
Încearcă o crustă alternativă

Dacă sunteți fără gluten sau doar căutați o felie mai sănătoasă, crusta de pizza cu conopidă este răspunsul la rugăciunile dumneavoastră. Baza de legume este foarte usor de facut, contine faina zero si se clacheaza frumos. Schimbați lucrurile cu crustă de broccoli cu aspect verde, dacă vă simțiți foarte creativi.

Obțineți rețeta de la Delish.

Pizza Hack

Jonathan Boulton
Reîncălzi felii ca un șef

La fel de mult cum ne place pizza rămasă, poate fi dificil să se obțină aceeași textura proaspătă de la cuptor după ce a fost înghețată – adică, până când am învățat cum să reîncălzim pizza în mod corect. Câteva lingurițe de apă și tigaia din fontă sunt cheia, iar feliile noastre nu mai merg niciodată în cuptorul cu microunde sau cuptorul.

Pizza Rolls

Jonathan Boulton
Re-inventați rulouri de pizza

Spre deosebire de timp, “za” nu trebuie să fie un cerc plat. Schimbați forma și faceți o rotire în mod serios de brânzeturi pe cele preferate pentru gustări și pizza de la toată lumea. Tot ce trebuie să faceți este să roșiți sosul, brânza și alte sprinkleri în aluat, pizza cu aluat. Pariez că nu poți mânca doar unul.

Obțineți rețeta de la Delish.

Tex mex Chicken Pizza

Chelsea Lupkin
Desprindeți aluatul complet

Aveți nevoie de o scurtătură de economisire a timpului? Uitați de aluatul de pizza – chiar și lucrurile cumpărate de magazin pot dura ceva timp să se coace – și să-ți strângeți toppingurile preferate pe pâinea franceză crustă. Această rețetă Tex-Mex este aproape prea ușoară.

Obțineți rețeta de la Delish.

imagine

Gândiți-vă în afara felie

În unele părți ale țării, oamenii insistă că plierea feliei în jumătate este singura modalitate de a mânca pizza. Am argumenta asta rulare este o opțiune și mai bună, care este modul în care s-au născut dippers de pizza. Nu uita de o parte a marinarei calde ca să le dăm!

Obțineți rețeta de la Delish.

cornbread Breakfast Skillet

Chelsea Lupkin
Serviți pizza la micul dejun

Nimic din cauza faptului că mănâncă resturile reci din frigider primul lucru dimineața, dar odată ce ai încercat această pizdă de mic dejun nebun, va fi greu să te întorci. Cornbread crustă, brânză de topitură, bacon și ouă de soare-side-up? Da, te rog.

Obțineți rețeta de la Delish.

Mini Pizzas Beauty Vertical 1

Chelsea Lupkin
Foloseste-ti blatul de brioșă

Există un motiv pentru care Bagel Bites este atât de irezistibil – cine poate rezista la o astfel de drăguț și micuțare pe pizza tipică? Poți să faci niște lucruri uimitoare cu blatul tău de brioșă, iar aceste mini pizze de adâncime sunt sus acolo cu favoritele noastre.

Obțineți rețeta de la Delish.

Pizza-Knots

Chelsea Lupkin
Coaceți și propriile noduri de usturoi

Nu ar trebui să comandați pizza fără o parte a nodurilor de usturoi, deci cu siguranță nu ar trebui să le săriți acasă! Duceți-le la nivelul următor prin umplând aluatul cu mozzarella și pepperoni și stropiți mai mult pe partea de sus pentru o măsură bună.

Obțineți rețeta de la Delish.

Добавить комментарий

*

48 + = 56