Dagelijkse maaltijden

Een Slow Southern Brunch

Onze brunch in zuidelijke stijl is perfect voor zaterdagochtend die met familie en vrienden worden besteed aan vlokkige koekjes in Southern-Style, knapperig Maple-Glazed Bacon en romige Puffy Cheddar Grits.

Make-Ahead ontbijt

Deze heerlijke ontbijtgerechten zijn zo geweldig opgewarmd dat niemand weet dat je ze de avond ervoor hebt gemaakt. Bereid ‘s ochtends een eenvoudige Ambrosia-fruitsalade voor als aanvulling op de smakelijke stroperige Banaan-noten-nachtelijke Franse Toast, een bevredigende spek- en kaasreep en zoete honing-maïsmeelmuffins.

Ontbijt op bed

Verras je favoriete gast of meisje met een heerlijk, romantisch ontbijt op bed – alleen maar omdat. Trakteer hem of haar op onze zoete Banana-Crunch Muffins en een creatieve kijk op eieren en toast, die we Egg-in-the-Hole noemen, geserveerd met krokant Geglaceerd Bacon.

Dameslunch

Als je de lunch voorbereidt voor je meest goed verbonden vrienden, hoef je niet verder te zoeken dan een geweldige Farm-Stand Mushroom and Cheese Tart, een snelle en bevredigende Shortcut Niçoise Salad en een zachte Cocoa Tiramisu met Strawberries. Dat zal indruk op hen maken.

Neem je lunch mee naar de werkdag

Was de laatste keer dat je een zaklunch maakte ongeveer vijf? Vergemakkelijk jezelf terug in de gewoonte met een grote, volwassen lunch van Quick Barley en Spring-Vegetable Soup, een lichte Garden Turkey Sandwich met Lemon Mayo en heerlijke chocolate-chip cookies.

Overlevende lunchopwarming

Wist je dat je diners een serieus lunchpotentieel hebben? Verleng de houdbaarheid van uw diner tot het lunchuur en daarna met drie geweldige Leftover Lunch Revivals, inclusief een snelle en eenvoudige Rotisserie Kipsalade, heerlijke Pasta Fritters en hemelse appeltaart die klaar is in minder dan 30 minuten.

Oscar Apps voor 8

De Academy Awards worden de Women’s Super Bowl genoemd om een ​​hele goede reden: we komen samen, eten en gaben zoals mannen dat doen op Super Bowl Sunday. Serveer je favoriete gal pals een paar speciale hapjes, zoals onze pittige Hot Artichoke-Fontina Dip met groenten of heerlijke Spicy Ground Beef Empanaditas.

Cocktail uur Hors d’Oeuvres in een streepje

Heb je de borden set en een geweldig menu voor het feest, maar geen voorgerechten in zicht? We zijn hier om te helpen. Elk van deze heerlijke gerechten kan in een oogwenk worden opgekruld.

Zomer-diner zonder zweet

Geef je oven een pauze deze zomer en proef de gerechten op ons No-Sweat-menu. Een verfrissende Cool Cucumber-soep, pittige Chunky Guacamole, pittige zuidwestelijke taco’s en een kille Icebox-cake zorgen ervoor dat je koel blijft tijdens de maanden met warm weer.

The Flavours of Fall Fruit

Samen met vallende bladeren en het begin van het schooljaar komt heerlijke herfstfruit die u gemakkelijk kunt ophalen op uw boerenmarkt. Dit geweldige dinermenu biedt enkele van de beste met Red Pear, Grape en Pecan Salad, mals kippenborst gevuld met appel- en geitenkaas en superlekkere appel-vijgcompote.

8-ingrediëntendiner

Je kent die recepten die zoveel ingrediënten nodig hebben dat je aanrecht ze amper kan verwerken? Dit is er niet een van. Bereid een snel, fantastisch diner van heerlijke Chicken Pesto Presto met slechts 8 ingrediënten, in minder dan 15 minuten.

Chocoholics Anonymous Menu

Donker, melk, wit – het zijn allemaal verschillende soorten chocolade in ons Chocoholics Anonymous-menu. Van twee verschillende soorten rijke warme chocolademelk tot de heerlijke chocolade-karamel-walnoottaart, er zal geen zoetekauw zijn in het huis dat niet helemaal tevreden is met dit menu.

25 minuten durende maaltijd

Je zou nooit hebben gedacht dat een bevredigende en heerlijke maaltijd met Rosemary-Garlic Pork Chops en een stevige Parmezaanse Polenta slechts 25 minuten kostte om te bereiden. Wel, geloof het.

Dessertmenu voor vrienden

De films zijn heel leuk en dat geldt ook voor het winkelcentrum, maar wat jij en je vrienden leuk vinden is samenkomen en lekker eten. Ons dessertmenu heeft je gedekt, met nieuwe spins op klassiekers als een Cherry Bruschetta en nog veel, veel meer.