Zijn deze Jell-O Shots walgelijk of geweldig?

KRIJG HET RECEPT HIER.

Een augurk is de makkelijkste shot whisky die je ooit zult nemen. Na een slokje augurken sap, is er maar een vage smaak van azijn en geen prikkel van de alcohol. Je hoeft niet van augurken te houden om ervan te genieten. Hetzelfde geldt niet voor Jello-shots (Ja, dat lees je goed). Je moet echt van de zure cukes houden..

beeld

De schoten worden in een augurk geserveerd, dus er is geen ontkomen aan. Natuurlijk is het niet de eerste keer dat we eetbare augurkkogels maken. Maar het is de eerste keer dat we augurk jello hebben gedaan. De jello is gewoon een mengeling van whisky, augurken sap en gelatine. Er is ook een aantal fijngesnipperde verse dille om dingen op te sommen … soort.

beeld

Het proces is eenvoudig, het verbruik is de uitdaging. Vergeet niet dat je dit fotografeert en niet van elke hap geniet. Anders krijg je kippen en verlaat je het gejuich. Net als een jello in een klein kartonnen bekertje, kun je de jigglydrank uit de augurk persen. Als je wat meer pit wilt, en nog meer augurk, kun je er in bijten.

beeld

Gingen we te ver? Kan zijn. Maar het spijt ons niet. De wereld zit vol met augurk-freaks, zoals wij, die deze groene slechteriken zullen dienen op hun volgende feestje.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.