Zet je zomerdieet in de wacht en maak deze sletterige brownie cake

KRIJG HET RECEPT HIER.

Sletterige brownies – het drielaagse chocoladekoekje, Oreo, browniestaven – domineren de dessertstratosfeer van het internet. En met een goede reden. Je kunt niet verliezen met zo’n epische combo. Maar het winnende trio is te goed om te beperken tot brownies, wat ons heeft geleid tot de creaties van wilde dingen zoals Slutty Cheesecake Bars en Slutty Brownie Ice Cream Cake. Nu is er deze cake. Het klinkt veel bescheidener dan het is.

Slutty Brownie Cake

Jonathan Boulton

De lagen zijn helemaal geen taart, wat een overwinning is voor iedereen die liever een koekje heeft dan een plakje vanille (ik!). Eén laag is een gigantische chocoladekoekje en de andere is een grote ole fudgy brownie. Als u begint met gekoeld koekjesdeeg dat in de winkel is gekocht, hebt u twee logboeken nodig. Als je zelf wilt gaan, heb je met ons recept voor koekjescake geen ongelijk. Gebruik voor de brownie een mix in dozen!

Slutty Brownie Cake

Jonathan Boulton

Omdat alle cakes glazuur nodig hebben en, net zo belangrijk, alle sletterige brownies Oreos nodig hebben, hebben we koekjes en roomglazuur gemaakt. Je zult niet willen dat een toekomstige verjaardagstaart wordt berijpt in iets anders. Je zult ook geen andere cake meer willen.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.