Zet je schrap voor het favoriete diner van iedereen: pizza-hotdogs!

KRIJG HET RECEPT HIER.

KOOP NIEUWE BAKPLAATJES: Calphalon Nonstick Bakvormen, $ 30; amazon.com

Hier bij Delish hebben we veel voedsel gefilterd. Sommige zijn logisch (ik bedoel, hoe perfect is pizzagna?), En sommige zijn een beetje vreemd (wedden dat je nooit wist dat je pizza-bagels in een-op-een-gat nodig had). Alles bewijst dat je eigenlijk alles kunt upgraden met mozz en pepperoni. Dus hier zijn we bij Pizza Hot Dogs.

Pizza Hot Dogs

John Komar

Het is niet dat kinderen niet al dol zijn op biljartfranken. Ze zijn over het algemeen een veilige keuze, zelfs voor kieskeurige eters. Maar de honden kunnen zoveel beter dan ketchup en mosterd. Ze verdienen kaas! Dit recept combineert twee favoriete maaltijden voor kinderen en is een uitdagende, goedkope hybride die zelfs volwassenen niet kunnen weigeren. (Je groeit nooit echt uit pepperoni.)

Pizza Hot Dogs

John Komar

Omdat dit niet jouw dagelijkse hotdogs zijn, hebben we ook de broodjes geüpgraded. Geborsteld met gesmolten boter, besprenkeld met knoflookpoeder, en licht geroosterd, smaken ze als goed knoflookbrood. Goed genoeg om alleen te eten, maar beter met pizza-hotdog. De hele combinatie – garlicky bun, hotdog, melty cheese en pepperoni – is zo goed dat je nooit meer een gewone gegrilde hotdog wilt hebben. Pizza de hele dag, elke dag.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Download de Delish-app vandaag nog.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 5 = 7