WAARSCHUWING: Deze Harley Quinn-opnamen kunnen je innerlijke jonkvrouw in vernietiging brengen

Terwijl Warner Bros. en DC Comics langzaam begonnen te plagen Suicide Squad– een duistere blockbuster met enkele van de grootste schurken van het stripboek – een personage begon meteen de rest te overschaduwen, zelfs Jared Leto’s gehuld-in-mysterie Joker: Harley Quinn. Quinn is altijd een favoriet bij fans geweest, maar Margot Robbie’s kijk op de bruisende sociopaat heeft de obsessie mainstream overgenomen.

Het was duidelijk dat het marketingteam achter deze film wist dat dit het geval zou zijn, met een door Dr. Quinzel geïnspireerde kledinglijn bij Hot Topic, actiegetallen van Harley Quinn, zelfs een kit voor haarverf. Er is echter één ding waar ze niet aan dachten: hoe te feesten zoals Harley.

Harley Quinn cocktail

YouTube / Warner Bros.

Ter ere van het personage, die in feite de menselijke belichaming is van een Sour Patch Kid, hebben we deze zoete taart gemaakt. Citroensap plakt de schuursuiker op de rand van het borrelglas en de suikerspinachtige mix van wodka met gesuikerde room en blauwe Gatorade wordt gecompenseerd door een schok van cranberrysap. Als finishing touch – en een knipoog naar Quinn’s honkbalknuppel – hebben we een navy-rock-candy-roerder toegevoegd, die je kunt vinden bij de meeste snoep- of feestartikelwinkels, of via de onderstaande link.

Harley Quinn Shots

Vineet Sawant / Chelsea Lupkin

Aangezien je deze schoten niet precies mee kunt nemen in het theater, hebben we een alternatief drinkspel bedacht; Een die de trivia van Harley Quinn gebruikt, gewoon om jou en je team psyched te maken voor showtime. Maak je geen zorgen – er zijn geen filmspuilers te bekennen, alleen Harley Quinn-feiten om iedereen op scherp te zetten.

Rol allemaal de weg naar beneden – of klik hier – om direct naar het recept te gaan.

Bekijk dit bericht op Instagram

Harley’s cake – bedankt team!

Een bericht gedeeld door @ margotrobbie op

The Harley Quinn Trivia Drinkgame

Neem een ​​shot voor iedereen die je goed krijgt.

Wanneer verscheen Quinn voor het eerst in het DC-universum?

Antwoord: Voordat ze in druk verscheen, verscheen ze in 1992 in Batman: The Animated Series, volgens USA Today.

Hoe kwam Robbie met de stem van Harley Quinn?

Добавить комментарий

*

5 + 5 =