Vergeet bloemen! Bacon Roses zijn de ECHTE manier om te laten zien dat je erom geeft

Ontvang het recept hier.

Valentijnsdag is een van die hype-zware vakanties, zoals oudejaarsavond en nationale pizzadag: je weet dat je iets speciaals moet doen, en in je zoektocht om er een nacht van te maken die je nooit zult vergeten, val je in (A ) een litanie van clichés, of (B) zo verstrikt raken in het zoeken naar “het beste ding” dat de dag komt en je hebt … niets. Dus je klautert, jaagt en schenkt $ 35 uit voor een dozijn bloedarmoede rozen waar je normaal gesproken voor $ 10 elke andere dag van het jaar last van zou hebben.

Ga dit jaar schurkenstaten gebruiken. Doe iets verrassends – een groots gebaar dat je niet zult vinden in een roman van Nicholas Sparks, maar dat gegarandeerd net zo onvergetelijk zal zijn. Maak spekrozen. En niet zomaar spekrozen – deze worden gekoesterd voor extra smaak. (Vertrouw ons – het is het waard.)

Spek Roses

Chelsea Lupkin

Dit is wat je nodig hebt: 12 kunstmatige rozen, een zware schaar of keukenschaar, een pakket tandenstokers, een bakplaat, een bakrek dat in de bakplaat past, ahornsiroop, bruine suiker, zwarte peper en een pakje spek

Heb je die? Je doet het tot nu toe geweldig.

Spek Roses

Chelsea Lupkin

Stap 1: Rollin ‘, Rollin’, Rollin ‘

Rol individuele reepjes spek met de roze, vlezige kant als de bloei. (Het vetachtige uiteinde kan de onderkant van de roos zijn.) Bevestig de verzegeling met een tandenstoker zodat deze niet uit elkaar valt. Voeg voor extra stabiliteit een tweede tandenstoker toe; een truc Onze beste beten leerden ons dat is top.

Leg ze op een bakplaat met een bakplaat erop en leg de spek erop. Besprenkel ze met ahornsiroop – het hoeft niet echt te zijn, klasse A spul; zelfs tante Jemima of mevrouw Butterworths werkt hier – samen met een lichte afstoffen van wat voor bonen dan ook, of het nu zwarte peper, bruine suiker of chilipoeder is. Dan zijn ze klaar om de oven te raken.

Spek Roses

Chelsea Lupkin

Stap 2: Channel Morticia Addams voor een hete tweede

Hier moet je handig zijn: Knip de stengels af tot het formaat dat je wilt (hoe korter de stelen, hoe weelderiger het boeket eruit ziet), ga dan alle Morticia Addams op die bloemblaadjes, snij ze af en verwijder de piepschuim “knop” in het centrum. Zorg ervoor dat je de kleine plastic knobbeltje achterlaat; je hebt dat nodig om de spekrozen op hun plaats te houden. Maak de kern en de bloemen schoon.

Spek Roses

Jonathan Boulton

Stap 3: Wikkel de dingen op

Geef het spek een minuut of twee om af te koelen, zodat je ze niet als een hete aardappel gooit. Omdat de rozen eigenlijk alleen maar roll-ups zijn, vind je het gat in het midden van elke roos en schuif je ze op het knobbeltje op elke steel.

Spek Roses

Jonathan Boulton

Ga nu heen en verklaar uw liefde op de zoutste manier mogelijk.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.