Tropic Thunder Shots zorgen ervoor dat je het weekend in gaat

Dit voorjaar zou je het warmere weer moeten vieren zoals Leonardo DiCaprio dat doet: volledig in het moment leven, waterpistolen stralen, klaar om elk drama dat op je pad komt, rond te draaien..

Bekijk dit bericht op Instagram

HOU VAN ELK MOMENT VAN DE ZOMER ZOALS LEONARDO DICAPRIO VAN ELK MOMENT VAN DE ZOMER HOUDT (tw: @brittanyfurlan)

Een bericht gedeeld door thefatjewish (@thefatjewish)

Natuurlijk heb je misschien geen toegang tot een jacht, en misschien is het dichtstbijzijnde je bij een waterlichaam een ​​lek kiddiezwembad in je achtertuin, maar dat betekent niet dat je het team niet kunt ronden en een geweldige tijd hebt. . Dat is waar deze fruitige Tropic Thunder Shots binnenkomen.

Ze zijn een mix van een deel sinaasappelsap en een deel ananassap tot drie delen kokosnoot-gearomatiseerde rum, met een lichte scheut grenadine om het die zonsondergang-in-Cabo-sfeer te geven (en ook een beetje extra zoet om de verbranding van de rum). Dus als u bijvoorbeeld schoten maakt, kunt u twee ons PB, twee ons ananas en zes gram rum gebruiken.

Keerkring Thunder Shots

Chelsea Lupkin

Als je niet van schoten houdt (shots, shots, shots, sh-shots), zou je dit in een gewone cocktail kunnen veranderen, gewoon door de verhoudingen een beetje te verschuiven. Ga voor halve sap-ananas en sinaasappel-en halve rum, met een scheutje grenadine, of tweederde sap, een derde rum, en een beetje grenadine, als je je zorgen maakt over mensen die te snel te luidruchtig worden.

Keerkring Thunder Shots

Chelsea Lupkin

Het karate-trappen van de lucht a la Leo is tenslotte allemaal leuk en leuk, tenzij je iets te veel hebt gedronken en je per ongeluk iemand in de kaak klokt.

Ontvang het recept.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 31 = 40