Trisha Yearwood Vs Ayesha Curry: Van wie is Cornbread beter?

Je hebt het hele jaar op Thanksgiving gewacht. Het is het grootste diner van het jaar, waardoor elk gerecht dat u besluit te maken een groot probleem is. Misschien ben je klaar en heb je je vertrouwde recepten, maar de kans is groot dat je nog steeds aan het kijken bent. We zijn hier om je te redden van het kiezen van een potentieel rampzalige. Hoe? Door te pitchen naar (bescheiden) beroemdheden die beweren dat ze echt geweldige recepten tegen elkaar hebben.

KOOP NU: Le Creuset Signature Skillet, $ 100, amazon.com.

Ayesha vs Trisha cornbread

Jonathan Boulton

In de snackdown van vorige week pakte Buddy Valestro de pompoentaart van Khourtney Kardashian neer. Deze week probeerden we twee maïsbroodjes: Ayesha Curry’s en Trisha Yearwood’s. Beide vrouwen zijn geen celebchefs met kookboeken, kook-tv-shows en beroemde echtgenoten. Ze beweren allebei echt heel goede maisbrood te hebben. Hier is de waarheid.

Ayesha Curry cornbread

Jonathan Boulton

HET RECEPT VAN AYESHA

Als je van zachte maïsbrood houdt, zul je van Ayesha’s houden. Het is lang en kruimelig op de best mogelijke manier. Bovendien is er overal groene ui gespikkeld en ze serveert het met een jalapeño-boter. Ja en ja.

Ayesha begint met maïsmuffin mix (we houden van je, Jiffy) en dokt de slagman met romige maïs. Het lijkt te gemakkelijk terwijl je het maakt, maar geloof me, je hebt geen vaardigheden nodig om dit uit te voeren.

Trisha Yearwood cornbread

Jonathan Boulton

HET RECEPT VAN TRISHA

Als je zelfrijzende karnemelkmix kunt vinden, is het recept van Trisha net zo eenvoudig. (We renden rond in NYC als een gek die de dang-dingen probeerde te vinden.) Tot de maïsmeel, je beweegt in geroomde maïs, zure room, plantaardige olie en eieren, dan bak je het in een gietijzeren koekepan op hoog vuur – 450 °!

Niemand was echt dol op de textuur van Trisha’s brood. Het was super dicht en een beetje “papperig” voor sommigen. En helaas hadden mensen ook grote problemen met de smaak. We hebben de suiker gemist (die mix van maïsmuffin al heeft)! Het was te bitter voor ons. We hielden echter wel van het feit dat ze het in een gietijzeren koekepan bakt. Dat is ook onze zaak, Trish!

HET VONNIS

Ayesha wint! Haar recept zal je niet teleurstellen op Thanksgiving. Trisha’s maïsbrood kan een verworven zuidelijke smaak zijn die we gewoon niet hebben. (Recensies voor haar recept staan ​​hoog op FoodNetwork.com.) Maar ongeacht het geval, kunnen we u niet terecht aanbevelen om het op Thanksgiving te maken. Te riskant, naar onze mening.

GERELATEERDE VIDEO:

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Download de Delish app vandaag.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

26 + = 27