Thuis een ontbijt crunchwrap maken is veel gemakkelijker dan je zou denken

KRIJG HET RECEPT HIER.

Je hoeft geen Taco Bell-fan te zijn om de schoonheid van een crunchwrap supreme te waarderen. Het is het perfecte huwelijk tussen knapperige quesadilla en knapperige tostada. In de ontbijtversie is er geen tostada-schaal. Het knelpunt komt van hash browns. ZO. GOED.

Ontbijt Crunchwrap Supreme

John Komar

Goed nieuws voor iedereen die niet in de buurt van een Taco Bell is, of voor degenen die zich onthouden van fastfoodrestaurants: je kunt thuis een perfecte crunchwrap maken – ontbijt of rundvlees. Blijkt dat die beruchte plooien heerlijk eenvoudig te maken zijn, vooral in de AM-versie. Voor onze zelfgemaakte crunchwrap supreme, moet je een tweede kleinere bloemtortilla gebruiken om het vlees en de kaas volledig te bedekken en te bevatten. Deze ontbijtdarmen zijn net zo geladen (met spek, eieren, kaas en hash browns), maar ze zijn makkelijker in te pakken zonder tostada-schaal.

Ontbijt Crunchwrap Supreme

John Komar

Maar voordat je alles gaat laden en inpakken, moet je een romige jalapeñosaus maken. Omdat dat is wat Taco Bell doet. Ik kan niet instaan ​​voor de authenticiteit van ons (ik heb nog nooit een “echte” deal gehad en heb geen idee wat er echt in zit), maar ik kan vol vertrouwen zeggen dat deze saus – gemaakt met zure room, limoensap, jalapeño en paprika – merken het ontbijt crunchwrap. Sla het niet over!

Volg Delish op Instagram.