The Best Ranch Dressings, gerangschikt

6

Hidden Valley Ranch

beeld

Met dank aan Hidden Valley

De meeste proevers vonden dit verband goed uitgebalanceerd, hoewel anderen vonden dat het iets te dun was. De smaken van knoflook, ui en zwarte peper waren allemaal vertegenwoordigd, hoewel ze subtiel waren. Een klassieker die je nooit in de steek zal laten.

5

Eigen Ranch van Newman

beeld

Met dank aan Newman’s Own

Dit was een van de meer smaakvolle dressings in de tros. Knoflook was de meest prominente smaak, met tonen van ui en citroen. Er was een soort cheesiness onze proevers ontdekt, wat een goede zaak was … voor sommige mensen. Over het algemeen een stevige dressing.

4

Briannas Classic Buttermilk Ranch

beeld

Met dank aan Briannas

Proevers waren grote fans van deze super smaakvolle boerderij met opvallende tonen van knoflook en citroen. De dikke textuur maakt het geweldig om te dippen.

3

Whole Foods Organic Ranch Dressing

beeld

Met dank aan Whole Foods

Dit was mijn persoonlijke favoriet van het stel! Veel lichter dan de anderen en erg zwaar op de zwarte peper. Dit is de perfecte dikte voor het serveren van een salade, met een heldere smaak en een super romige textuur. Sommige proevers ontdekten dat deze geen flair had, hoewel de meeste zeiden dat ze de peper lekker vonden.

2

Trader Joe’s Organic Ranch Dressing

beeld

Met dank aan Trader Joe’s

Deze was een echte publiekstrekker. Iedereen hield van de smaak: een balans tussen kruiden, knoflook en pittige karnemelk. De consistentie was precies goed en het had het laagste aantal calorieën van alle dressings op deze lijst. Schuldvrij tussendoortje? We graven het!

1

Kraft Classic Ranch

beeld

Met dank aan Kraft

Nu was DIT een curveball! Proevers hadden één ding te zeggen over deze dressing: het is nostalgisch. Sterker nog, velen vermoedden dat het Hidden Valley was. Het is SUPER romig en heeft alle typische ranch-smaken. Op zoek naar die klassieke ranch smaak? Ga dan met deze mee.

Volg Delish op Instagram.