Taco-tomaten zijn onze nieuwe favoriete Low Carb-hack

KRIJG HET RECEPT HIER.

Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het nog een keer, ik haat hard shell taco’s. Ze zijn neutraal, structureel ongezond en vaker wel dan niet muf. Ik weet niet zeker waarom mensen ze zo leuk vinden, maar ik ben erop uit om ze van de aarde te verjagen.

beeld

Chelsea Lupkin

Het is volkomen redelijk om te snakken naar een klassieke gringo-taco. (Dat is er een met gemalen rundvlees, “Mexicaanse” kaas, geraspte sla, tomaten en zure room.) U weet wel, die normaal gesproken gehuisvest zijn door mijn dodelijke vijand? Het is nostalgisch voor velen en doet denken aan taco Tuesday’s of childhood past.

beeld

Chelsea Lupkin

Dus, hoe is het mogelijk om de sh * tty shell te schudden en alle heerlijke taco-fixins te houden? Wat dacht je van een tomaat ?! Schop de koolhydraten en gebruik de beste producten van de zomer in één keer!

beeld

Chelsea Lupkin

Om de taco-tomaten te maken, draait u uw tomaten gewoon om zodat ze met de stengel naar beneden op de snijplank liggen. Met een scherp gekarteld mes geef je je tomaten drie sneden, maar niet helemaal naar de bodem, zodat de tomaat intact blijft. Vul het vervolgens met al je favoriete taco-bevestigingen. Deze zouden perfect zijn voor een taco-bar, of serveren een aantal van hen als hapjes. Ze zijn super leuk om te eten en te voldoen aan die behoefte van de taco zonder de kartonnen schaal.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish-app.