S’mores Sushi bestaat en je hebt het nodig in je leven

KRIJG HET RECEPT HIER.

Ons favoriete eten veranderen in sushi is kennelijk een zaak geworden bij Delish, eerst en vooral met BLT Sushi, een spekweefselbeest met een koolhydraatarme lunch die de klassieke componenten van de sandwich – sla, tomaat, mayo – overnam en het allemaal rolden omhoog als een gigantische sushi-rol. Jullie vonden het duidelijk leuk, dus we zetten de trend voort met een dessertsushi: s’mores!

S'mores Sushi Horizontal

Chelsea Lupkin

We nemen s’mores vrijwel elke manier: opgerold in een halve maan, bovenop cheesecake en opnieuw bedacht in cupcakes. Maar deze S’mores Sushi is misschien nog wel ons favoriete recept. Hoe leuk is het om helemaal te graven zoals je normaal sushi eet? Je hebt geen luxe vis nodig – je hoeft alleen maar te weten hoe je Rice Krispie behandelt.

S'mores Sushi Vertical

Chelsea Lupkin

Dit proces begint met het maken van een eenvoudig Krispie-marshmallow-mengsel, dat je in een met bakpapier beklede plaatpan drukt, vervolgens met marshmallowpluis, gemalen graham-crackers en gesmolten chocolade. Dan rol je het op in een houtblok en zet je het in de koelkast tot het stevig is. Het plezier begint wanneer je het snijdt en de binnenkant ziet! Die chocoladekrullen wel. Maak dit als een leuk dessert voor vrienden of een verjaardagsfeestje, want s’more is s’more!

beeld

Chelsea Lupkin

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 57 = 61