Pretzel Dog Beer Cheese Dip Is Everything

KRIJG HET RECEPT HIER.

BOVEN UW SKILLET-SPEL: Le Creuset Cast-Iron 9 “Skillet, $ 140; amazon.com.

Bij Delish hebben we een aantal gekke goede dips gemaakt. We zijn een beetje de Lebron James van dips, en je kunt ons daarover citeren. We maken het soort kuilen dat volledig omringd wordt op feestjes – dips waarvan je het geluk hebt een primeur te bemachtigen, als je vrienden bijzonder woest zijn.

beeld

John Komar

Het geheim van deze moordende dalingen? Nou, voor één ding, beknibbelen we niet op de kaas. Dit is regel nr. 1 tot een geweldige duik. Dat, en heel veel roomkaas om de perfect romige textuur te creëren. Dips zijn niet bedoeld om deugdzaam te zijn, ze zijn bedoeld als een kleverige, romige verwennerij. Dat is onze filosofie tenminste.

beeld

John Komar

Een van onze meest populaire dips is onze bierkaasdip. Door toevoeging van mosterd en bier heeft deze kaasdip een extra complexiteit die helemaal verslavend is. Omringd door pretzel-ed koekjes, is het een gegarandeerde winnaar.

beeld

John Komar

We dachten dat het niet kon worden verbeterd, maar toen viel het ons op. We hebben krakelingen gemaakt in een deken, en we hebben skillet chili cheese dog dip gemaakt, dus waarom zou je de twee niet combineren met bierkaas ?! Wat resulteerde waren pretzeled varkens in een deken rond een mooie borrelende pool van bierkaas. zwiepen.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

1 + 9 =