Paprika Oven Friet >>> Uienringen

KRIJG HET RECEPT HIER.

KOOP NU: Bakplaten, $ 30, amazon.com.

Het is de dood van de winter hier aan de oostkust en ik verlang naar de verse producten van de lente, SLECHTS. Ik vind geen troost meer in winterse stoofschotels en warme cocktails. Ik wil munchen op een stukje watermeloen! Ik wil nippen aan een margarita! Ik wil een veggie-gebaseerde snack die geen uienring is!

beeld

Charlie Gillette

Nou, ik kan tenminste de laatste hebben met deze paprikapastei. In feite doen ze enigszins denken aan uienringen, maar beter. Begin met het snijden van de paprika’s naar keuze in ringen van een halve inch. Zorg ervoor dat je de zaden en het witte merg verwijdert – ze zijn niet goed om te munchen.

beeld

Charlie Gillette

Vervolgens bagger je je ringen in bloem, eieren en een gekruid Panko-mengsel. Als dat is gebeurd, hoef je ze alleen maar in een hete oven te stoppen om ze op te frissen. Terwijl ze aan het bakken zijn, hou ik ervan om een ​​speciale saus op te knappen geïnspireerd door een bepaalde Australische fastfoodketen, maar ik ben er vrij zeker van dat deze pepers goed passen bij al je favoriete specerijen. Deze paprika’s zijn knapperig, vol van smaak en belachelijk bevredigend. Hopelijk zijn ze genoeg om ons tot het voorjaar door te krijgen.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Download de Delish-app vandaag nog.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

14 + = 18