Onze Queso Fundido Supreme zou de beste party dip kunnen zijn die we ooit hebben gemaakt

Lemme guess: Je hebt nog nooit een queso fundido gemaakt. Ik ben niet verrast. Vóór de Super Bowl van dit jaar had ik dat ook niet. Maar ik had het gevoel dat ik nog een ding nodig had om mijn vrienden te dienen en ik wilde dat het was makkelijk. Zo serieus gemakkelijk. Toen ik op een chorizo ​​queso fundido-recept stuitte, wist ik dat ik mijn match had gevonden.

beeld

Jonathan Boulton

Ik wist niet dat ik de leukste, makkelijk te maken goedkope duik aller tijden had gevonden. Het enige wat je hoeft te doen is letterlijk een laag kaas in een ovenschaal met alle andere ingrediënten die je wilt in je queso en bakken totdat de kaas smelt. Als je Cinco de Mayo morgen niet viert, nu wel.

beeld

Jonathan Boulton

Deze is opperste met sla, tomaat en zure room toppings, maar je kunt echt toppen met wat je maar wilt: avocado, hete saus, koriander, noem maar op. Woord van de wijs: Queso fundido herstelt zich snel – dus u wilt het meteen serveren nadat het uit de oven is gekomen. Maar maak je geen zorgen: dit ding zal zo snel verdwijnen dat je misschien niet eens je eerste hap kunt nemen.

Ontvang het recept.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

24 − 22 =