Onze limonade Custard Pie is beter dan Key Lime

Gebakken bosbessen en aardbeien-rabarbertaarten zijn geweldig tijdens de zomer, maar wil je echt een taart bakken? Ik niet. De korst bakken is het meeste wat ik ga doen als het warm is, en TBH, vaak kies ik voor een vertrouwde Keebler (omdat ze TE betrouwbaar zijn), zoals in deze niet-gebakken verjaardagstaart-cheesecake.

beeld

Jonathan Boulton

Maar de waarheid is dat ik niet wil omgaan met het bakken van een vulling wanneer het mooie van warm weer is dat je echt alleen maar in een bak met bevroren Cool Whip kunt graven. (Err, is dat alleen mij ?!) Deze no-bake pie is een mix van roomkaas, zware room, gezoete gecondenseerde melk en limonadeconcentraat. De reden waarom we het custard noemen? Omdat de gezoete gecondenseerde melk de meest fudgy textuur geeft. Het is rijk aan de beste manier.

beeld

Jonathan Boulton

Als je een liefhebber bent van de belangrijkste limoentaart, zul je hier super in zijn. Het limonadeconcentraat geeft het die pittige tuit die je wilt. We hebben ook geëxperimenteerd met limonadepoeder, maar het was niet hetzelfde.

beeld

Jonathan Boulton

Postscriptum Deze taart kan het beste worden genoten tijdens het luisteren naar het nieuwe album van Bey, obvi.

Ontvang het recept.

Volg Delish op Instagram.