Maak je klaar om verslaafd te zijn aan onze Crack BBQ Chicken All Summer

Want hoe populair BBQ-kip zomer-cookouts is, het kan echt het ergste zijn: droog, te gaar en behoorlijk smaakloos. Het is jammer, want BBQ-saus die op de grill karameliseert is de beste. Ik wist dat ik een manier kon bedenken om droevige botten zonder vel te helpen het leven van het feest op een dag te worden.

Tijdens het onderzoeken van technieken, voelde ik me een beetje hopeloos. Pitmeesters over het hele land vermoeden eigenlijk dat om lekkere bbq-kippenborsten te hebben, je het vlees uren zult moeten marineren en het dan bijna net zo lang op laag vuur moet koken om ervoor te zorgen dat sommige delen van de borsten don ‘ t te gaar (en uitdrogen) voordat anderen.

BBQ Crack Chicken Beauty

Jonathan Boulton

Ik wilde op de een of andere manier de filosofie van een pitmaster vertalen voor een dagelijkse kok zoals ik – en het werkte. Blijkt drie dingen die zorgen voor een waanzinnig lekker stuk BBQ-kip:

1. Pekel de vogel.

Het klinkt voor de meesten te chef-y, maar het is een waterige oplossing van zout en bruine suiker. Het zout helpt de taaie delen van de kippenborsten af ​​te breken. Grillen puristen zullen je vertellen dat je moet pekel voor minstens een uur, maar 15 minuten lijkt een groot verschil te maken (en dat is we hebben, OK ?!)

2. Pound het dun.

Vlieg weg om de borsten gelijkmatig te maken en dicht tot een halve centimeter dik als je kunt.

3. Smeer niet te snel.

Iedereen die ooit een gebrande barbecuesaus heeft geproefd, weet waarom. De saus kan de hitte niet aan zoals kip kan. Als je een paar minuten verwijderd bent van het nemen van het vuur, begin dan te bedruipen met je saus om te zorgen dat het karameliseert, maar niet zwart maakt.

Met deze essentiële regels ben je klaar voor sappige, super smaakvolle borsten, geglazuurd in onze verslavende “crack” -saus van barbecue, bruine suiker, knoflook en limoensap.

BBQ Crack Chicken Beauty

Jonathan Boulton

KRIJG HET RECEPT HIER.

PIN VOOR LATER:

Barst BBQ Chicken Pinterest


Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

5 + 1 =