Leg er een ei op: 16 gerechten met een ei erop

beeld

Er zijn niet veel hartige gerechten die niet zouden worden verbeterd door de toevoeging van een warm ei. De rijke dooier doet overal wonderen: pasta, hamburgers, wafels. De volgende keer dat je diner er een beetje flauw uitziet, leg je er gewoon een ei op.

Blijf die eieren slingeren! Ze zijn geweldig voor een verscheidenheid aan pasta’s en salades voor voorgerechten. Beheers uw eiervaardigheden, zodat u alles kunt proberen, van gebakken tot gepocheerd.

<p>De met spek versierde bladerdeegvierkanten kunnen een paar uur van tevoren worden gemaakt. Re-crisp ze in een warme oven voor het serveren.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Fried-Egg-and-Bacon Bladerdeegvierkanten</strong></p><p>“title =” Fried-Egg-and-Bacon bladerdeeg vierkanten ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f63f7a43448_-_fried-egg-bacon-puff-pastry-squares-recipe-mslo0413-de.jpg ? crop = 1xw: 1.0xh: midden, top en het formaat = 480: *”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Met dank aan Martha Stewart

Fried-Egg-and-Bacon Bladerdeegvierkanten

De met spek versierde bladerdeegvierkanten kunnen een paar uur van tevoren worden gemaakt, als ze niet verdwijnen voordat je gasten aankomen.

Recept: Fried-Egg-and-Bacon Bladerdeegvierkanten