Hier is hoe je bacon maakt … zonder courgette!

KRIJG HET RECEPT HIER.

KOOP NU: OXO-dunschiller, $ 8,95, amazon.com.

Eens hebben we hier bij Delish aubergine spek gemaakt. Dat klopt, beste vriend van ei kreeg een make-over, zonder varkensvlees. Er waren nee-zeggers. Sommigen zeiden dat we te ver waren gegaan. Lang verhaal kort, aubergine spek oogstte veel haters.

beeld

Brandon Bales

Ik ben hier om je te vertellen dat aubergine-spek de haat niet verdiende. Het was rokerig, knapperig, zout en volkomen complex, net zoals zijn tegenhanger van het varken! Op een sandwich was het ronduit transcendent. Dus, tot veel verdriet van een fan van de Delish, hebben we een volgende stap gezet in de faux bacon-richting met: courgette!

beeld

Brandon Bales

Ja, geloof het of niet, jij kan de courgette eruit laten zien en de smaak verbazingwekkend vergelijkbaar met spek. Het enige wat je nodig hebt is een snelle marinade in vloeibare rook, ahornsiroop, olijfolie en wat kruiden. Na een snelle bak in een hete oven, is uw “spek” klaar voor consumptie. We genoten van ons op een broodje ontbijt, maar ik weet zeker dat het een geweldige ZLT zou maken en een perfecte begeleiding zou zijn voor een paar eieren met een zonnige kant naar boven. Haters aan de linkerkant!

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Download de Delish-app vandaag nog.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

93 − 85 =