Hardwerkende magnetron: 13 kooktoepassingen voor het handige apparaat

beeld

Kate Mathis
Microgolven zijn niet alleen bedoeld om de restjes van de vorige nacht te vernietigen. Ontdek 13 onweerstaanbare recepten die alles uit het handige apparaat halen.

Bekijk ook deze 12 eenvoudige recepten voor magnetron en broodrooster.

beeld

Kate Mathis
Magnetron “Gebakken” appels

Niets is gemakkelijker dan deze versie van de klassieke gebakken appel, die je in slechts enkele minuten in je magnetron kunt maken.

Recept: Magnetron “Gebakken” appels

beeld

Kate Sears
Microwave Fudge Sampler

Je zou de traditionele route kunnen volgen en fudge kunnen maken door recht boven de kachel te staan ​​terwijl je beweegt, de hitte aan te passen en de temperatuur nauwkeurig te testen. Of u kunt ervoor kiezen om deze driekleurige selectie Chocolate-Walnut, Peanut Butter en Pistache-Craisin-fudge te maken, waarin u de ingrediënten klaarmaakt door ze eenvoudig gedurende 5 tot 8 minuten te verwarmen in de magnetron..

Recept: Microwave Fudge Sampler

beeld

Getty Images
Zelfgemaakte magnetron Popcorn

Ruil ‘popcorn met boter’ in eigengemaakte verpakking.

Recept: Zelfgemaakte magnetron Popcorn

beeld

Kate Sears
Ravioli met rijpe tomaten

Als je geen magnetronravioli kunt vinden voor dit eenvoudige pasta-recept, gebruik dan een zak (13- tot 16-ounce) bevroren ravioli. Plaats in magnetron-veilige grote kom met 2 1/2 kopjes water; bedek met geventileerde plasticfolie en magnetron op High 10 minuten of tot het gaar is, roer één keer.

Recept: Ravioli met rijpe tomaten

<p>Kinderen zullen dol zijn op het maken (en eten) van deze pops. Ze kunnen alles doen, maar alleen de magnetron werken.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Chocolade banaan knalt</strong></p><p>“title =” Chocolate Banana Pops ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f66fdfc2afb_-_chocolate-banana-pops-med108019_sq-2.jpg?crop=1xw:1.0xh; center, top & resize = 480: *”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Met dank aan Martha Stewart

Chocolade banaan knalt

Kinderen zullen dol zijn op het maken (en eten) van deze pops. Ze kunnen alles doen, maar alleen de magnetron werken.

Recept: Chocolade banaan knalt

Добавить комментарий

*

+ 28 = 35