Funfetti dumpcake is zo eenvoudig, het zou eerlijk gezegd niet eens moeten werken

Ik ben gefascineerd door de obsessie van het internet met dumpcakes voor minstens een jaar. Ja, ze hebben een vreselijke naam, maar de belofte om alles letterlijk in een ovenschaal te “dumpen” is krankzinnig. Herhaal: U hoeft de CAKE MIX NIETS TE MENGEN MET IETS anders. Geen eieren! Geen olie! Ik moest kijken of dit zou werken. Volledige openbaarmaking: mijn eerste poging was een totale grap! Ik haalde een halfgebakken klodder uit de oven met erwten klodders rauwe Funfetti-cakemix! Waarover was het allemaal gedoe ?! Ik wilde het ding in de prullenbak gooien.

Funfetti Dump Cake Process

Jonathan Boulton

– processchot

Dus begon ik opnieuw. Ik heb minder melk in de vanillepudding gebruikt om het dik te houden (te vloeibaar met de volledige 2 kopjes die de doos nodig heeft), ik bakte het in een 9-x-13 “zodat de cakeveer meer uitgespreid en bedekt is het met een beetje meer boter.

Funfetti Dump Cake Beauty 1

Jonathan Boulton

– schoonheid close-up

Het is volkomen krankzinnig dat dit ding zelfs werkt! Het resultaat is een beetje als een verjaardagstaart-schoenmaker, met lagen van vanillepudding, Golden Oreos en Funfetti-cakemix. Het is bijna zoals Funfetti Crack, als je me daarheen laat gaan. Nogal kleverig, heel lief, TOTAAL lekker.

Funfetti Dump Cake Slice

Jonathan Boulton

– plak

KRIJG HET RECEPT HIER.

PIN VOOR LATER

Funfetti Dump Cake Pinterest

Volg Delish op Instagram.