Four-Cheese Spaghetti Squash Is een Cheesy Low-Carb Dream

Ben jij een spaghetti squash liefhebber? Als je dat niet bent, kan ik je een ding beloven: Proef dit recept en je zult verslaafd zijn. Absoluut, positief verslaafd. Waarom vraag je je af? Nou, spaghetti squash heeft heerlijke mals strengen die vrijwel nul hands-on werk vereisen, afgezien van roosteren in de oven, en als je het gooit in een waanzinnig romige vierkaas saus, kunnen we alleen maar zeggen: “Zie je later. “

beeld

Chelsea Lupkin

Bovendien voel je je veel minder schuldig gesmoord squash in een rijke romige saus dan traditionele pasta noedels. Ze zijn zo licht dat ze iets ultras lekkers nodig hebben om zich aan te hechten, en gelukkig betekent dat voor ons een eenvoudige saus van mozzarella, provolone, parm en asiago (ook wel bekend als heaven).

beeld

Chelsea Lupkin

Nadat je de pompoen hebt gebraden (met de bovenkant naar beneden!), Snipper je de strengen en gooi ze dan in de kaasachtige saus. Dan vul je de uitgeholde squashboten met het mengsel, bedek het met kaas en rooster tot het bruin en knapperig is. PROBEER gewoon om dit te weerstaan.

beeld

Chelsea Lupkin

KRIJG HET RECEPT HIER.

PIN VOOR LATER

Four-Cheese Spaghetti Squash Pinterest


Volg Delish op Instagram.