Forget The Fireworks, This Spectacular Flag Pie Is The Main Event

Vlagtaart is zo 2015 (en eigenlijk elk jaar eerder). Niemand zal boos zijn als je er een meeneemt naar de barbecue – het is schattig, maar zeer verwacht. Als je echt de menigte wilt WOW, maak vlag PIE. Zo mooi, het is alsof Betsy Ross bewerkte de aardbeienstrepen zelf. (Of misschien ben ik gewoon bevooroordeeld en veel te trots op mezelf). Hoe dan ook, het is de patriottisch middelpunt elke 4 juli-feestbehoeften, vooral de uwe.

Bosbes slab pie

Jonathan Boulton

Voor deze taart raad ik ten zeerste gekoeld taartdeeg aan. Als oma’s uiterst geheime all-butter recept super eenvoudig is om uit te rollen, gebruik het dan zeker. Maar eerlijk gezegd, niemand zal de wijzer zijn. In de winkel gekocht deeg is erg vergevingsgezind en maakt het uitsnijden van schattige kleine banketbakkers geen probleem.

hoe to make flag cake

Jonathan Boulton

De achtergrond voor de sterren is een traditionele bosbessenvulling: bosbessen, suiker, citroen (schil en sap) en maïszetmeel (om een ​​soepele puinhoop te voorkomen). De bosbessen in de linkerbovenhoek bevatten is gemakkelijk. Vouw eenvoudig een dunne strook aluminiumfolie in een rechte hoek om een ​​rand te maken voordat u de vulling toevoegt. Nadat de aardbeien (ook gemengd met suiker, citroen en maïszetmeel) zijn toegevoegd om de rest van de pan te vullen, kunt u de muur met de verschoven folie verwijderen. Dan is het tijd om op die boterachtige sterren en strepen te leggen.

bosbes and strawberry slab pie

Jonathan Boulton

Vers uit de oven, je hebt je patriottische confectie nodig om voor te koelen tenminste en uur. Ik raad twee aan om extra veilig te zijn. Wees niet gealarmeerd als het besmettelijke vullen na bijna een uur bakken erg los lijkt. Het heeft gewoon wat tijd nodig om tot rust te komen. Geen zwaaien met de vlag om te proberen het proces te versnellen! Laat het afkoelen op een rustrek en ik beloof je dat je mooie vierkante plakjes krijgt. Serveer a la mode. Het is de Amerikaanse manier, zelfs als de Franse uitspraak iets anders zegt.

KRIJG HET RECEPT HIER.

PIN HET VOOR LATER

Amerikaans Pie Pinterest


Volg Delish op Instagram.