Escarole Soeprecepten

Escarole en Meatball Soup

<p>Simbed gehakte gehaktballen met escarole en bruine bonen voor een rustgevende soep.</p><p><b>Recept:</b> <b>Escarole en Meatball Soup</b></p><p>“title =” Escarole and Meatball Soup ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6c2e994fc8_-_escarole-meatball-soup-recipe-mslo0212-vlxndr-xl.jpg?crop=1xw : 1.0xh: midden, top en het formaat = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Met dank aan Martha Stewart

Simbed gehakte gehaktballen met escarole en bruine bonen voor een rustgevende soep.

Escarole soep uit Turkije

Turkije Escarole Soup

Tara Donne

Vraagt ​​u zich af wat te doen met restjes kalkoen? Voeg wat kippenbouillon, peppery escarole en orzo toe, en je hebt een bevredigende en snel te bereiden maaltijd.

Mediterrane kipstoofpot

<p>Het bruinen van de kip voegt een andere smaaklaag toe aan deze stevige stoofpot. Kook het in twee porties om ervoor te zorgen dat de kip goed bruin wordt en niet stoomt. De karamelisering op de kip en op de bodem van de pan is wat de stoofpot op smaak brengt.</p><p><b>Recept:</b> <b>Mediterrane kipstoofpot</b></p><p>“title =” Mediterrane kippenstoofpot ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6bab9d1459_-_mediterranean-chicken-stew-recipe-mslo1011-xl-13169050.jpg?crop=1xw : 1.0xh: midden, top en het formaat = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Met dank aan Martha Stewart

Het bruinen van de kip voegt een andere smaaklaag toe aan deze stevige stoofpot. Kook het in twee porties om ervoor te zorgen dat de kip goed bruin wordt en niet stoomt. De karamelisering op de kip en op de bodem van de pan is wat de stoofpot op smaak brengt.

Escarole en witte bonensoep

beeld

Wees niet bang voor escarole, die eruitziet als ietwat krokante snijsla, want hij kookt in een zoete en zachte groene kleur. Als je het niet kunt vinden, vervang dan een zakje spinazie van 10 ounce.

Kip en escarole soep met gehaktballen

beeld

Freelance food consultant Gina Miraglia’s grootmoeder, Rita Pacella, uit Brooklyn, maakt deze Italiaanse soep elk jaar op Thanksgiving. Alle kleinkinderen helpen de zachte gehaktballen rollen – het favoriete deel van iedereen.

Escarolesoep met kip en rijst

beeld

Omdat de kip in kleine stukjes wordt gesneden, kookt deze in een mum van tijd. Voeg het toe aan de pot, laat het heel kort sudderen en serveer de soep meteen voordat de kip de kans heeft om te gaar te worden.

Escarolesoep met Turkije Gehaktballetjes

beeld

Hier is een versie van Italiaanse bruidssoep. De “bruiloft” verwijst naar het huwelijk van smaken.

Straciatella met Escarole

Straciatella with Escarole

James Baigrie

Straciatella is de Italiaanse versie van eierdruppelsoep. De straciatella zijn de “vodden” van eieren die zich vormen wanneer geslagen eieren in hete bouillon worden gemotregend.

Dijon Chicken Stew

<p>Deze smakelijke stoofpot bevat stukjes kip en mals gestoofde escarole in een smaakvolle Dijon-wijnsaus. Probeer het met kippendarmbeen zonder botten zonder bot of varkenshaas. Serveren met rustiek volkoren brood.</p><p><b>Recept: </b><b>Dijon Chicken Stew</b></p><p>“title =” Dijon Chicken Stew ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f928e358b8c_-_dijon-chicken-stew-recipe-ew1110-th2.jpg?resize=480:* ”<br/>/></picture></div></div><div class= Ken Burris

Deze smakelijke stoofpot bevat stukjes kip en mals gestoofde escarole in een smaakvolle Dijon-wijnsaus. Probeer het met kippendarmbeen zonder botten zonder bot of varkenshaas. Serveren met rustiek volkoren brood.

Добавить комментарий

*

− 6 = 3