Dit is de meest waanzinnig gemakkelijke zelfgemaakte warme chocolademelk die je ooit zult maken

KRIJG HET RECEPT HIER.

Ik ben dol op warme chocolademelk maar heb de pakketten nooit thuis. Het is niet dat ik tegen het instant poeder ben (ik ben een sukkel voor Swiss Miss) Ik drink gewoon niet genoeg cacao om te rechtvaardigen dat ik een hele doos ervan in mijn (erg kleine) voorraadkamer heb. Wat altijd in mijn kasten zit, is chocoladeschilfers, wat betekent dat ik nog steeds mijn hete cacao-fix kan krijgen als het gezellige verlangen toeslaat.

heet Chocolate Float

Chelsea Lupkin

Het maken van warme chocolademelk is bijna net zo eenvoudig als het gebruik van de in de winkel gekochte mix. Eerlijk gezegd, het enige wat je doet is melk opwarmen in een pan en kloppen in suiker, cacaopoeder en chocola. Wanneer de suiker is opgelost en de chips zijn gesmolten, is je perfecte kopje cacao klaar … of is het?

heet Chocolate Float

Chelsea Lupkin

Marshmallow en slagroom zijn heerlijk, maar de ultieme topper is een gigantische bolletje vanille-ijs. Ja, we hebben het over warme chocoladevlotters. Het kan winter zijn, maar ijs is het hele jaar door. En deze warme en koude drank maakt iedereen blij, inclusief grijns.

heet Chocolate Float Vertical

Chelsea Lupkin

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

48 − 46 =