Deze spinazie-artisjokbommen zijn als halve maan op barst

Als een voorgerecht de late jaren ’90 definieerde, zou het spinazie artisjok dip zijn. Zowat elke restaurantketen die zijn flair-barnacled muren waard is, somt de hartige spread op het menu op. Terwijl de klassieke warme dip, altijd, tenzij je een barbaar of een fervent picnicker bent, altijd een speciale plaats in ons hart zal innemen, leek het ons hoog tijd om het tot in het kleinste detail te nemen, propvol het in boterachtige Crescent Rolls. We leven tenslotte in een tijdperk waar geen mash-up te gek is (zie bijvoorbeeld de Cheetos Chicken Fries van Burger King of de taco’s van Doritos Locos van Taco Bell). Het had eigenlijk al lang moeten gebeuren.

Spinazie Artichoke Bombs

Chelsea Lupkin

Mozzarella-snarenkaas – dezelfde soort die je als kind in je lunchbox had – is het geheim van bommen, dus goedkope mensen gaan meteen uit hun dak.

Spinazie Artichoke Bombs

Chelsea Lupkin

Het is het soort app dat iedereen wint; je verras ze met iets dat ze nog nooit op een miljoen feestjes hadden gehad, maar het bevat twee voedingsmiddelen die ze kennen en waar ze van houden, dus ze hoeven dat niet te spelen “het smaakt zo … interessant!” spel. In feite zullen ze waarschijnlijk niets zeggen. Ze zullen te druk bezig zijn met gorging.

Spinazie Artichoke Bombs

Chelsea Lupkin

Dit recept bestaat uit vier packs Crescent Rolls, oftewel 32 in totaal, maar als je een kleinere ploeg host, of niet wilt dat ze volledig worden gevuld met deze carb-bommen, kun je altijd half zoveel halve maan maken en vervolgens bakken de resterende onderdompeling in een oven-veilige kom bij 350 graden tot het bruisend is. Boom. Twee voorgerechten voor de inspanning van één.

Ontvang het recept hier.

PIN HET VOOR LATER:

Spinazie Artichoke Bombs

Hearst Digital Media

Volg Delish op Instagram.