Deze Pot o ‘Gold Shots zullen je het gevoel geven dat je de jackpot hebt geraakt

Ontvang het recept hier.

Bij de meeste bars – en feesten, trouwens – betekent St. Patrick’s Day groen bier. En terwijl het chuggen van hop met een kant van de voedselkleuring prima is, 2017 is het jaar om de traditie te doorbreken. Het is tijd om iets te maken dat op zichzelf een pot met goud is: Instagram goud, omdat iedereen zijn telefoons uitschakelt om een ​​foto van deze zo-kitscherige-schattig-it’s-bijna-irritante Pot o ‘Gold Shots te posten.

beeld

Ethan Calabrese

Ze vergen iets meer moeite dan een pilsener of pale ale een mooie schaduw van klavertje te geven, maar het is absoluut de moeite waard. Gebruik ananas of citroen Jell-O voor een goudgele tint, of voor meer van een ouderwetse vibe, ga voor oranje – het zal zoeter zijn dan de klassieke cocktail, zeker, maar een geweldige combinatie toch.

Als Jameson niet je ding is, kun je gemakkelijk de drank vervangen waar je in bent (hoewel, alsjeblieft, voor de liefde van je smaakpapillen, ga niet met Baileys, Kahlua of een andere romige drank). Als u een niet-alcoholische batch wilt maken, sla deze dan volledig over en gebruik een 1/2 kopje koud water op zijn plaats.

Een klodder slagroom of ontdooide Cool Whip zorgt voor perfect donzige wolken, en wat je ook doet, zorg ervoor dat je de snoepgang raakt voor een partij zure regenboogriemen – ze zijn een must voor het voltooien van de look. Anders zien deze er net uit als microbekers bier. En op dat moment kunnen ze net zo goed groen zijn.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.