Deze met kegels gevulde Vodka Slushies zullen deze zomer serieus plezier brengen

Deze regenboogdroge slushies zijn de volwassen dranken van je favoriete kindertijdsnoepjes: kegels. Kleine 10-jarige je hield van Skittles; volwassen zult u houden van Skittle wodka slushies.

Wodka doordringen met kegelspel is wonderbaarlijk eenvoudig. Het moeilijkste gedeelte, dat ook best leuk is, is het sorteren van de kegelkleuren. Als de regenboog je R, O, Y, G, P eenmaal georganiseerd heeft (sorry, blauw), is het alleen maar een kwestie om de snoepjes een nacht in de alcohol te laten zitten. De volgende dag heb je een regenboog van metselmanden gevuld met alcohol die smaakt naar de fruitige snoepjes waar je zoveel van houdt.

kegelspel Slushies

Chelsea Lupkin

Een woord van waarschuwing: gebruik geen goedkope wodka! Of gebruik in ieder geval niet de goedkoopste plastic fles. Ik experimenteerde met met snoep doordrenkte wodka op school en ontdekte dat geen enkele hoeveelheid Jolly Ranchers een handvat van $ 8 kon maken en niet op nagellakremover smaakte. Deze keer ging ik met Skittles, maar ik veronderstel dat hetzelfde leren hier van toepassing is. (Hoewel Skittles duidelijk beter zijn dan Jolly Ranchers.)

Zodra je alcohol helder en mooi is, maak je foto’s van je favoriete Skittle-smaak. Of doe het geavanceerde volwassen ding en verander het in een modderige!

kegelspel Slushies Single

Chelsea Lupkin

Ontvang het recept.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

27 − = 18