Deze herfst Apple Guide maakt bakken zo veel eenvoudiger

beeld

Blader door onze Apple-gids om meer te weten te komen over enkele van de lekkerste soorten appels, plus recepten voor het koken en bakken van elke appelvariëteit.

beeld

Ethan Calabrese
Fuji-appelen

Oorspronkelijk gegroeid in Japan, is de Fuji-appel een hybride van twee Amerikaanse rode appels die bekend staat om zijn zoetheid. Of je het nu gebruikt om te koken, te bakken of zelfs om appelmoes te maken, je zult merken dat je weinig tot geen extra suiker aan je gerecht hoeft toe te voegen. De Fuji-appel heeft ook een opmerkelijk langere houdbaarheid dan andere appels, waardoor het de perfecte keuze is als je een langdurig vers fruit nodig hebt.

Recept: Caramel Apple Cheesecake Trifle

LAAT ZIEN: Trifle Bowl, $ 22, amazon.com.

Karamel Apple Spice Cake Recipe

Ethan Calabrese
McIntosh-appels

Het sappige en zachte witte vlees van deze appel maakt het de perfecte keuze voor het bakken. Wanneer ze rijp zijn, varieert de dikke, gemakkelijk te pellen huid van rood tot lichtroze tot groen. Beschikbaar in het hoogseizoen van september tot juni, de smaak is een combinatie van zoet en scherp.

Recept: Caramel Apple Cake Bars

beeld

Jonathan Boulton
Granny Smith-appels

Bekend om zijn lichtgroene huid, is de Granny Smith-appel populair vanwege zijn extreem scherpe, zelfs zure smaak. Geserveerd rauw, het is een uitstekende keuze voor een gezonde snack of als een aanvulling op salades. Dit tartfruit is het hele jaar door beschikbaar en behoudt zijn vorm en knapperigheid als het wordt gekookt.

Recept: Apple Nachos

beeld

Ethan Calabrese
Pink Lady appels

Ook bekend als Cripps Pink, de Pink Lady-appel is een mix van scherp en zoet. Roze van kleur, zoals de naam al doet vermoeden, het is het gezondst wanneer het wordt geserveerd met zijn schil, die 50% van zijn vitamines bevat.

Recept: Caramel appeltaart havermout

beeld

Anna Watson Carl
Braeburn-appelen

Oorspronkelijk gekweekt in Nieuw Zeeland, staat de Braeburn bekend om het hebben van zowel een zoete als pittige flavo. Een go-to als het gaat om desserts, het is ook net zo lekker als je het in een pasta gooit of bovenop een salade.

Recept: Rotisserie Chicken Kale Salad met appels en Cheddar

MAKE THE CUT: Cuisinart Classic Chef’s Knife, $ 15; amazon.com.

beeld

Ethan Calabrese
Golden Delicious appels

De Golden Delicious is gemakkelijk te herkennen aan de gladde en glanzend gele schil. Het heeft een zachte, zoete smaak, waardoor het een veelzijdig product is, van koken tot bakken tot invriezen.

Recept: Caramel Apple Cheesecake Icebox Cake

beeld

Sally Quinn
Ambrosia-appelen

De Ambrosia-appel heeft een roze kleur over de gele basis. Met een eenvoudige, zoete smaak en een zachte, knapperige textuur doet de lage zuurgraad je misschien meer denken aan een peer dan aan een appel. Die mild zoete smaak maakt het perfect voor gerechten zoals pannenkoeken en taarten.

Recept: Caramel Apple Dessert Pizza

beeld

Ethan Calabrese
Rome Appels

Ondanks zijn naam is de Rome Apple een typisch Amerikaanse appel. Het is uw beste gok als het gaat om een ​​appel die zijn vorm behoudt bij verhitting.

Recept: gebakken appelkaastaarten

beeld

Anna Watson Carl
Gala-appels

Omdat ze mild zoet en ongelooflijk sappig zijn, is deze appel een van de beste om te combineren met sterkere smaken tijdens het koken.

Recept: gevulde varkenslende van Apple, Sage en Prosciutto

beeld

Ethan Calabrese
Calville Blanc d’Hiver Appels

Een zeer populaire appel in de culinaire gemeenschap, de Calville Blanc D’Hiver is geweldig voor taartvullingen.

Recept: Apple Pie in a Jar

SERVE THEM UP: Ball Pint Mason Jars, $ 20; [link href = “https://www.amazon.com/Ball-Pint-Regular-Mouth-Jars/dp/B000SN0WES/” target = “_ blank” 0 = “data-tracking-id =” recirc-text-link “” link_updater_label = “extern”] amazon.com.

beeld

Ethan Calabrese
Cortland appels

De Cortland is een appel voor alle doeleinden die zich leent voor koken of bakken.

Recept: Gebakken appels met spek en Cheddar

appel Pie Pockets Recipe

Ethan Calabrese
Empire-appels

Hoewel ze aan de kleine kant zijn, hebben Empire-appels – onderscheiden door hun dieprode bloosde kleur bovenop een groene basis – een grote smaak. Een combinatie van zoete en zure Empire-appels verrast het bakken.

Recept: Apple Pie Pockets

beeld

Ethan Calabrese
Honeycrisp-appels

Hoewel het meest wordt gebruikt bij het bakken en sauzen, maakt de zoetheid het ook een geweldige aanvulling op hartige gerechten.

Recept: Gebakken appels met Brie en honing

Gezouten Caramel Apple Cider

Ethan Calabrese
Winesap-appels

Omdat ze een extreem aromatische smaak hebben, is dit een geweldige keuze als het gaat om het maken van sap of cider.

Recept: Spiked gezouten Caramel appelcider

beeld

Ethan Calabrese
Northern Spy-appels

Northern Spy-appels hebben zowel een scherpe smaak als een textuur die crunchier is dan de meeste andere appels.

Recept: Mini gebakken appeltaarten

KRIJG HET BAKKEN: Le Creuset Rectangular Dish, $ 32; amazon.com.