Deze Grinch Kranky Treats zal Kerstmis stelen

Ontvang het recept hier.

Alleen een grinch zou niet kijken Hoe de Grinch kerstmis heeft gestolen voor Kerstmis. Serieus, je zou echt een hekel moeten hebben aan de feestdagen – en verzilveringsverhalen, en hartverwarmende gevoelens, en Whos van Whoville – om het over te slaan. Het is een must-stream, of het nu de in 1998 verschenen Boris Karloff-verhalende tekenfilm is of de live-actieversie uit 2000 met Jim Carrey in de hoofdrol, en terwijl je kijkt, moet je snoepen bij deze Grinch Kranky Treats.

Grinch Kranky Treats

Chelsea Lupkin

Ze zijn een felgroene riff op klassieke Rice Krispie Treats, met de gebruikelijke mix van marshmallows, boter en krokant rijstgraan, versterkt met een beetje groene kleurstof (ongeveer 8-9 druppels zullen het lukken). Onze videoproducent, Chelsea Lupkin, gooide het op het idee en brak van het filmen om ons te helpen de gezichten van de Grinch te vormen. “Vorm het als een viool,” instrueerde ze.

Grinch Kranky Treats Vertical

Chelsea Lupkin

Pro tip: Spuit voor het vormen van de lekkernijen uw handen grondig in met kookspray of wrijf ze in met een beetje plantaardige olie. Dit zorgt ervoor dat de marshmallow-traktaties niet aan je vingers blijven kleven.

Zodra ze zijn gevormd, pop in de M & M-ogen. Mini heeft precies de juiste maat, die je meestal kunt vinden in de kassa van de supermarkt, of niet in de baksectie. (Val niet voor M & M’s Baking Bits – dat zijn full-size snoepjes.)

Grinch Kranky Treats

Chelsea Lupkin

Gekochte chocolade glazuur-of zelfgemaakte-geplaatst in een spuitzak met een nummer 1 ronde tip is de truc om de smalle, up-to-geen-goede glimlach van de Grinch precies goed. U kunt ook een hersluitbare zak gebruiken met een hoekige knip, zolang het gaatje maar heel klein is.

Ze gaan verrassend goed met onze Grinch Jell-o Shots (en drinkgame), mits je natuurlijk boven de 21 bent.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

− 8 = 2