Deze Double Dare-Inspired Slime Cake spreekt tot Every’s 90’s Kid’s Soul

Toen Nickelodeon aankondigde dat het zou herrijzen Double Dare– de gameshow uit de jaren ’90 die twee families tegen elkaar uit de grond stak, in een test van de knowhow van Trivia en het pure vermogen om oranje vlaggen te zoeken te midden van liters neongroen slijm, ontplofte het internet. Het werd meteen een trending topic op Facebook, ook al zou de show zelf terugkomen voor één nacht, en één nacht alleen: vrijdag 22 juli.

De show keert terug om zijn 30ste verjaardag te vieren, brengt gastheer Marc Summers terug en sluit de tweede nacht van San Diego Comic-Con af op de meest nostalgische (en slime-gevulde) manier die mogelijk is. Hoewel de show zelf een totale erfenis is, is de manier waarop deze wordt uitgezonden volledig 2016: in plaats van te worden uitgezonden op tv, kun je deze live bekijken op de Facebook-pagina van The Splat. De stream begint om 21.30 uur. PST, wat betekent dat je iets later (12.30 uur) voor Oostkusten moet stemmen.

Voor degenen onder ons wiens dromen om te concurreren zijn neergestoken, vrees niet: er is nog steeds een manier voor jou om je Gak op te krijgen. Als eerbetoon aan de iconische show hebben we een groene slijmcake gemaakt. Het is een riff op de klassieke Green Slime Birthday Cake Nickelodeon Magazine (nog een hit die we graag opgestaan ​​willen zien).

Nick Slime Cake

Jonathan Boulton

Deze cake wordt het best naakt geserveerd, zodat uw eregast de fel begeerde taak krijgt om de cake “af te slanken” met zijn vanillepudding. We ontdekten dat het gebruik van een gelijkmatige mix van effen groene en neon groene voedselkleuren de meeste aandacht kreeg, ’90s Nickelodeon slijm, maar in een snuifje, met 18-20 druppels van beide kleuren. Bovendien zullen mensen veel te veel plezier hebben door een zooitje te maken om er zeker van te zijn dat de kleur een perfecte Pantone-match is.

Dubbele Dare cake

Jonathan Boulton

Zoals je misschien al gemerkt hebt, konden we het niet laten om een ​​oranje vlag in de taart te verbergen, in de ultieme knipoog naar de show. Tenslotte, wat is dat Double Dare zonder je handen vuil te maken? Als je hetzelfde besluit en je dessert in een smash-cake verandert, bak dan niet de vlag in de cake; plak het gewoon tussen de twee lagen, laat de botercreme glazuur op zijn plaats houden.

Dubbele Dare cake

Jonathan Boulton

En als je nieuwsgierig bent naar onze vlag, zijn we helemaal zelfgemaakt en hebben we een driehoek uit een vinyltafelkleed gesneden. Voorbij eenvoudig.

Waar wacht je op?! Dit is een fysieke uitdaging die niemand kan weerstaan, zelfs als je geen Yamaha-toetsenbord wint of een reis naar Orlando, FL.

Ontvang het recept hier.

Vastzetten voor later:

beeld

Volg Delish op Instagram.