Deze Copycat Olive Garden breadsticks zijn beter dan het origineel

KRIJG HET RECEPT HIER.

KOOP NU: Calphalon-bakplaten, $ 22,50, amazon.com.

Er zijn een paar ketenrestaurants die specialiteiten hebben die bijna bekender zijn dan de restaurants zelf. Outback Steakhouse heeft de Bloomin ‘Onion, Taco Bell heeft de Crunch Wrap Supreme en Olive Garden heeft broodstengels. Serieus, noem een ​​meer iconische breadstick. We zullen wachten. (Cc: This Olive Garden fan fiction.)

beeld

Jon Boulton

Helaas zijn er veel plaatsen in het land waar de pastakommen niet bodemloos zijn en de broodmanden niet zelf vullen. Als dit je ongelukkige situatie is, wees dan nooit bang! Delish is hier om je te vertellen, waar je ook bent in de wereld, met dit recept kun je op elk moment Olive Garden breadsticks hebben!

beeld

Jon Boulton

Ik weet dat werken met gist lastig kan zijn, maar ik heb vertrouwen in jou! In feite, voor zover het deeg gaat, is deze behoorlijk vergevingsgezind. Het geheim om ze extra lekker te maken, is door ze voor en na de boter te borstelen. Deze methode werkt om iets veel beters te maken, tbh. Afgewerkt met een beetje zout en knoflookpoeder, vers uit de oven, verslaan ze alles wat je in een restaurant kunt krijgen. Geen aanstoot, Olive Garden.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Download de Delish-app vandaag nog.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

66 − 61 =