Deze Cinnamon Toast Crunch Ice Cream Cake bewijst dat dit graan nog beter smaakt als volwassene

Waarschuwing: deze waanzinnig heerlijke ijscake zal ervoor zorgen dat je een aantal rare dingen doet. Misschien eet je het voor het ontbijt of zingt het op je bord, wat allebei al dan niet is gebeurd in onze (beoordelingsvrije) testkeuken. Zoals onze sitebestuurder zou zeggen: “Het is stom goed.”

beeld

Chelsea Lupkin

Als je eenmaal de CT Crunch-korst hebt geprobeerd, zul je het begrijpen. Het is baanbrekend en vraagt ​​me af wat andere granen we kunnen verbrijzelen in een boterachtige korst. (Hoewel ik er vrij zeker van ben dat de gekke pleinen altijd oppermachtig zullen blijven – omdat kaneelsuiker.) Om het te halen, heb je absoluut geen techniek of vaardigheden nodig. Als je een keukenmachine hebt, kun je het knapperige graan binnen enkele seconden in fijne kruimels laten kloppen. Maar als je dat niet doet, of gewoon wat agressie wilt uithalen, is het erg bevredigend om met een deegroller of je handen de granen te verpletteren en te verpletteren.

beeld

Chelsea Lupkin

Als het gaat om ijs, houd er dan rekening mee dat deze cake niet de plek is om een ​​trendy en dure ambachtelijke pint te proberen. Doe wat kleine jongen die je zou doen en ontvang een grote liter gewone vanille. De combinatie van Cinnamon Toast Crunch, vanille-ijs en dulce de leche is perfect. Knoei niet met perfectie.

Ontvang het recept.